رفتم برنج بردارم دیدم یه دونه سوسک بزرگ رفته تو گونی برنجم سوسک رو اوردم بیرون کشتم به نظرتون برنج رو بریزم بیرون یا بشورمش استفاده کنم؟ شوهرم میگه بریز بیرون بره ولی دلم نمیاد بریزم بیرون از یه طرفی هم چندشم میشه بخوام استفاده کنم به نظرتون چی کار کنم بچه ها؟
برخلاف باور عموم سوسک تمیز ترین موجود روی زمین و میره جاهای کثیف رو تمیز میکنه و به نظافت شخصی خودش ...
میزنمتااااااااا
تعریف نکن از این کثافته ترسناکه چندش
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰
گفتم شاید تو انبار هم که نگه داری میکنن سوسک میاد نمیدونم از بس همه چی گرونه
فداسرت عزیزم
اینهمه پول تو زندگیا الکی هدر میره
این صد و پنجاه تومنم رو بقیه اش
اصن بهش فکر نکن
فک کن از اول نبوده
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
عزیزم ی جا پارچه پهن کن تو افتاب برنجتو قشنگ بریز پهن کن ی دو روز بمونه بعدم مصرف کن
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
سوسک بافت پوستش طوریه که هیچ آلودگی روش نمیمونه و کاملا تمیزه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟