2777
2789

من چندیدن ساله پشت کنکورم. افسردگی دارم و خانواده ام بعد دو سال فهمیدن. امسال رتبه ام خوب شد ولی به پزشکی نرسید واسه همین پشت موندم دوباره. مامان بابام جدا از اینکه هربار بهم میگن ایشالا هیچوقت قبول نشی، امشب مامانم گفت اخلاقت کپی باباته هیچوقت به هیچی نمیرسی و خوشبخت نمیشی منم گفتم نگران نباش خودمم از خودم متنفرم ولی کاش یکم بچتو درک میکردی. کاش یکم که شده واسشون ارزش داشتم دیگه نمیدونم چیکار کنم.

بابای منم میگفت دعا میکنم به هیچ جا نرسین،دعا میکنم هیچی نشین

و پشت کنکور موندم

گفت تو زندگیا تموم شده،تو باید بمیری🙂به دختر ۱۸ ساله اش🙂

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم میگفت دعا میکنم به هیچ جا نرسین،دعا میکنم هیچی نشینو پشت کنکور موندمگفت تو زندگیا تموم شده ...

تنها دلیل اینکه میخوام قبول شم و برم خانوادمه چون دیگه نمیتونم باهاشون زندگی کنم.

تنها دلیل اینکه میخوام قبول شم و برم خانوادمه چون دیگه نمیتونم باهاشون زندگی کنم.

موفق باشی قربونت برم

درکت میکنم 

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.