2777
2789
هر چه سریعتر بریز پرنده ها بخورن.بعدش سوسکو اصلا نباید میکشتی.من شنیدم موقع کشتنشون  28 هزار تا ...

عووووق😑😑😑

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشو که سوسک تماس پیدا کرده بریز واسه پرنده ها پشت بوم...... بعیده به زیرش برخورد کرده باشه

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را

همون انباری که توش برنجها رو گونی میکنن پر از سوسک و جک و جانوره، بابام یه بار دیده بود تو انبار برنج گربه توی برنجها زاییده بوده ولی طرف برنجها رو میفروخته

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗

فک کردین اینای که ما میخریم سوسک و اینا نمیره .من شوهر خاهر شوهرم مزرعه ذرت و سیب زمینی دارن میگفت مزرعه سیب زمیمی و ذرت پره موشه هر روز موش میکشم اونجا .سگ میره سوسک میره ولی خب ببینیش چندشه 😷😷😷

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

برخلاف باور عموم سوسک تمیز ترین موجود روی زمین و میره جاهای کثیف رو تمیز میکنه و به نظافت شخصی خودش خیلی اهمیت میده😊

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
همون انباری که توش برنجها رو گونی میکنم پر از سوسک و جک و جانوره، بابام یه بار دیده بود تو انبار برن ...

😭😭😭😭تا ذهنم خرابتر نشده تاپیکو ترک کنم

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰