2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر عموم بچه سومشو حاملست میگه زشته دوست ندارم کسی بفهمه سومیو تو راه دارم هممونم قسم داده به کسی ن ...

شاید چون خیلی اورده خجالت میکشه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

وا مگه میشه؟ چرا میگن کسی نفهمه حامله هستن؟

دلیلشو ازشون میپرسیدید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من بی بی مثبت شد گفتم ب همه مادرشوهرم میگفت نگو بزار بری سونوگرافی بعدا بگو ی وقت چیزی بشه چی گفتم چیزیم شد میگم افتاد مگه دزدیه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
سلام بنظرم برا چن ماهه اول میگن  مطمین بشن بچه مشکلی نداره و سالمه

دقیقا 

منم موافقم

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات