2777
2789
عنوان

ملت چی به سرشون اومده؟ 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 45 پست

بخدا اونا هم میفهمن براشون ترجمه میکنن نکنید توروخدا 

تو همین سایت هم خیلیا رو دیدم نوشتن که میرن تو پیج و فحش میدن  میگن حقشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینستا ندارم یکی اسکرین بگیره

حرفای چرت و پرت .هر کس هم که گفته زشته نکنید فحش ناموسی دادن اون بدبختو

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
واقعا خنده نداره.درد داره. آبروی هر چی ایرانی بردن.حالا که چی مثلا اونهمه فحش و حرف چرت و پرت

همینه ک از ایرانیا متنفرن بعد ی عده میگن فلان خواننده فلانجوره فحش میدن‌بهش چون از ایرانیا بدش میاد بفرما هموطن اینم‌نتیجه نفرت جمع کردن

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
بخدا اونا هم میفهمن براشون ترجمه میکنن نکنید توروخدا  تو همین سایت هم خیلیا رو دیدم نوشتن که م ...

ترجمه کردن الان خیلی راحت شده.اپ اینستا گزینه ترجمه هم داره سه سوت ترجمه میشه .

ملت فکر کردن همه مثه خودشوننن

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

خوشحالیمونو زهر میکنن با این بی فرهنگیا.

نصف مشکلات کشورمون تقصیر همین ملت بی فرهنگ و بی سواده والا

من از باخت بچه ها ناراحتم اما یه وقتایی با خودم میگم اگر ما جایگاه برتر فوتبال اروپا داشتیم میخواستیم چ کار کنیم .اگر ما مسی و رونالدو داشتیم میخواستیم فقط بنازیم و بقیه رو تحقیر کنیم یه اسپانیایی نیامده پیج ایرانیو رگباری فحش بده اونوقت ما؟!!واقعا بعضی سعادت ها به لیاقته👌

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
ترجمه کردن الان خیلی راحت شده.اپ اینستا گزینه ترجمه هم داره سه سوت ترجمه میشه . ملت فکر کردن همه مث ...

تو خود همون روسیه هم یه  اسپانیایی گف امروز انگار اینجا ایران شده 😐

بعد یه ایرانی اومد تو دوربین داد زد 

اینم برگشت گف: ببین ؛ نگفتم ؟؟؟؟ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
فحش چرا اخه بچه ها عالییییی بودن

مثلا رفتن به شکیرا بگن  ما خوبیم.

لایی ما عالی بود اینو به شوهرت بگو😑

خیلی زشته خیلیی منم چندین بار گفتم فحش ندید هردفعه بهم حمله کردن!! هیچ جای دیگه دنیا من ندیدم تو اینستا اینجوری ابرو ریزی کنن بی مزه های چیپ که چی اخه ابروی خودمون میره

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇