2777
2789
عنوان

ملت چی به سرشون اومده؟ 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 45 پست
واقعا خنده نداره.درد داره. آبروی هر چی ایرانی بردن.حالا که چی مثلا اونهمه فحش و حرف چرت و پرت

عزیزم چی میگی شما ؟ همینجا تو سایت دوسه ساعت پیش، دنبال پیج بازیکنا میگشتن برن فحش بخونن بخندن! رفتم گفتم این کار واقعا بی فرهنگیه نباید تا حد اونا شخصیت خودمون رو پایین بیاریم. فرمودن شما نخون و نخند. یه عالمه هم لایک خورد!!

کاری به شخص خاصی ندارم . ولی نصف همونایی که توی امثال تاپیک شما با حرفتون موافقن، دو دقیقه دیگه میرن توی یه تاپیک دیگه فحش میدن @

معضل فرهنگی مملکت ما بددهنی هست و نشونه ی انحطاط و ضعف فرهنگ !

حالا هی پز بدیم که فرهنگ چند هزار ساله داریم!!@@

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحالیمونو زهر میکنن با این بی فرهنگیا. نصف مشکلات کشورمون تقصیر همین ملت بی فرهنگ و بی سواده والا

امضای منو بخون 😉😉😉

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

مام باید مثله کره شمالی ارتباطمونو با دنیا قطع کنن انگار دیگه نتم نداشته باشیم😐چرا انقد بی جنبن؟!!!چی داره سره مردم‌میاد!!!!!

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

والا تا بود قران و حدیث عربی یادمون دادن.کسی نگفت وقتی عصبانی یا هیجان زده هستی چکار کنی.خودمون باید به همدیگه یاد بدیم.همینجا تا بحثشون میشه تو یه تاپیک شروع میکنن نفرین کردن.

هر چیزی که اجازه نقد شدنش داده نشه شک برانگیزه.
من از باخت بچه ها ناراحتم اما یه وقتایی با خودم میگم اگر ما جایگاه برتر فوتبال اروپا داشتیم میخواستی ...

واقعا میگن خدا خرو شناخت بهش شاخ نداد!!!!😶هرروز بیشتر پی میبرم که هرچی سرمون میاد حقمونه!

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

خواهشا نکنین اینکارو فرهنگ دیگه ربطی به دولت و پول و... نداره.شعور ربطی به مقطع تحصیلی نداره باید خود آدم تلاش کنه برای رسیدن به فرهنگ و شعور.

فرق انسان و حیوان فقط شعور که اونم اگه نباشه متاسفانه باید بگم انسان نیست

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
واقعا میگن خدا خرو شناخت بهش شاخ نداد!!!!😶هرروز بیشتر پی میبرم که هرچی سرمون میاد حقمونه!

یه لایی به پیکه زدن دیگه واقعا شورشو دراوردن اگه مثل رونالدو با قیچی برگردون گل میزدن چ کار میخواستن بکنند😐

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
یه لایی به پیکه زدن دیگه واقعا شورشو دراوردن اگه مثل رونالدو با قیچی برگردون گل میزدن چ کار میخواستن ...

تا الان ناراحت بودم که‌چرا گل نزدیم ولی الان میفهمم حقمون نبود😶اگر گل زده بودن میخواستن چیکار کنن+؟؟؟