2777
2789
عنوان

وابستگی به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 47 پست
حتما برا خودت سرگرمی داشته باش چون وابستگی زیاد توقع میاره  بعد دعوا. سعی کن حین این که دوسش د ...

سرگرمی دارم مامان فاطمه دانشگاه میرم کلاس میرم ولی بازم چشم تمام سعیمو میکنم

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی به همسرم وابستم یه جایی میره یا مسافرت دیونه میشم لحظات برام مثل یه قرن میگذره ولی اون برعکس منه همش بهم میگه یکم ازم دور شو برو بیرون کلی من همش چسبیدم بهش خیلی بهش زنگ میزنم کلافه میشه جوابمو نمیده منم میشینم گریه میکنم 

منم خیلی به همسرم وابستم یه جایی میره یا مسافرت دیونه میشم لحظات برام مثل یه قرن میگذره ولی اون برعک ...

الهیییی فدات شم خیلی سخته ماهم باید بریم پیش مشاور بچه نداری خواهر؟بچه خیلی کم میکنه وابستگیو

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
یه دختر دوساله ونیم دارم ولی همسرم برام یه جای دیگه داره تو دلم 

ای جون دلم خداحفظش کنع

منم همیشه نگرانشم

چندروز پیش زنگ زدم بش ،اومده بود هندزفری و از تو‌جیبش در بیارهمن فقط صدای عجیب غریب میشنیدم بعنی تو اون لحظه مردم فکر کردم از زیر آواری زیر آهن پاره ماشینی چیزی داره بزور خودشو‌میاره بیرون تلفن جواب بده🤣🤣🤣🤣

بهش گفتم گفت بابا هندزفری و از جیبم داشتم در میاوردم 😅😅😅😅

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

اگر باور داشته باشی اتفاقات زندگی ما همون چیزایین که تو ذهنمون میسازیم هیچوقت فکر منفی به سرت نمیزنه

واگر باورکنی مردا از زنی که همش دنبالشونه فرارین از وابستگیت کم میکنی. دقیقا کاری که من کردم وحالا شوهرم همش تو کفمه😊💃🕺

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
منم دقیقا بعصی اوقات اینجوری میشم نه این ک خیلی عاشقش باشما ن ولی چون هیشکی تو زندگی بجز اون غمخوارم ...

عاشقش باش

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

سلام

منم ۲۲ دوسالمه و دقیقا همین مشکل شما رو دارم 

اول باید درمان بشی بعد باردار بشی.من تو بارداری مشکلم حاد تر شد به قدری که اگه شوهر مثلا یه ماموریت دوروزه به تهران داشت من از شب تا صبح گریه میکردم صبح با چشای پف کرده شوهر بیچارمو راهی میکردم بره.

هیچ جا نمیرفتم بدون شوهرم حتی یک ساعتم بیرون نمیرفتم. اگه میرفتمم همش فکرم به خونه بود یه وقت اتفاقی نیفته

خیلی خیلی اذیت شدم ولی با اومدن بچه بهتر شدم چون یه نفر دیگه هم بود که باید نگرانش میشدم و اون حسم کاملا تقسیم شد .