2777
2789

برا عردسیم میخام..مولودی خونم باشه بهتره..میخام هیلی محرب و معروف باشه و فرد جذابی باشه بقول معروف بترکونه

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

وااااای میشه من بیام خداییش خیلی مجلس گرم کنم . تو هر مجلسی میرم نقل مجلسم . بیام ؟ مشهدی ام هستم مجانی میام هااا

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببحشید با مولودی میخایی بترکونی

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

خوشبخت بشید  ان شاا..

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
وااااای میشه من بیام خداییش خیلی مجلس گرم کنم . تو هر مجلسی میرم نقل مجلسم . بیام ؟ مشهدی ام هستم مج ...

خخخخ بیا عزیزم...قدمت سر چشم

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

آفرین استارتر  

واقعا نمیتونم فهمم  اینا که میان وسط ادا  در میارن و مردم دست میزنن یعنی چی 😥😥خیییلی ضایعس  بنظرم😶😶

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
ببحشید با مولودی میخایی بترکونی

منظورم از ترکوندن، گرم کردن مجلس بود..😏😏حتما باید برقصیم که ترکونده باشیم

ان  شاءالله  با این کارت که کناره میگیری از گناه خدا برات بترکونه  تو زندگیت  جبران میکنه شک نکن

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

والا گرم شدن مجلس به رقص و جو اهنگاشه ندیدم تاحالا با مولودی مجلس عروسی گرم بشه 

[ یه روز همه مون بیدار میشیم؛یه نفس عمیق میکشیمو میگیم چه خواب وحشتناکیبود :)