2777
2789
عنوان

از این مجلس گرم کنا تو مشهد کسی سراغ داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 100 پست
شمام سعی کن رو آب بخندی😏😏بامزه😏

چه بي ادبي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن شما با ادبی با اون خنده های مضحکت

ارزش دهن ب دهن گذاشتن نداري چون سطح شعورت مشخصه 

ريپلايم نكن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
والا گرم شدن مجلس به رقص و جو اهنگاشه ندیدم تاحالا با مولودی مجلس عروسی گرم بشه 

پس چیزی رو ک ندیدی راجبش اظهار نظر نکن..ما ادما عادت کردیم ب گناهامون بگیم ترکوندن

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
والا گرم شدن مجلس به رقص و جو اهنگاشه ندیدم تاحالا با مولودی مجلس عروسی گرم بشه 

دقیقا چون حس نکردی اینو میگی شادی واقعی ماها گره خورده به شادی اهل بیت و خدا

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

به خدای دو عالم سوگند هر وقت یاد گرفتیم فقط به همون سوالی که در عنوان تاپیک هست جواب بدیم ( مثال: نه نمیشناسم.     بله میشناسم اینم ادرس) و  کاری به سلایق بقیه نداشته باشیم ، ایران گلستان میشه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
ارزش دهن ب دهن گذاشتن نداري چون سطح شعورت مشخصه  ريپلايم نكن

فک کنم ایت لله قتل عام خیلی روی مردم مشهد اثر گزاشته ک بلانسبت بعضیاشون این استارتر اینقد بی ادب شده و شعورش کم 

[ یه روز همه مون بیدار میشیم؛یه نفس عمیق میکشیمو میگیم چه خواب وحشتناکیبود :) 
استارتر بنظرم وقت عروس شدنت نیست اول یکم ادب یاد بگیر بعد ازدواج کن

بنظرم استاتر نظر نخواسته بود که چطور بترکونه شما با اظهار نظر بیجا اول شروع کردی .اینجور موقع ها شما چی می گید؟

ااهان احترام به عقاید دیگران

دقیقا چون حس نکردی اینو میگی شادی واقعی ماها گره خورده به شادی اهل بیت و خدا

هرکسی یه نظری داره من ترجیح میدم عروسیم با رقص و شادی گرم بشه تا چیزای دیگه اما مث استارتر بی تربیت و بی فرهنگ نیستم ک نظرمو بخام ب بقیه تحمیل کنم و بددهن باشم 

[ یه روز همه مون بیدار میشیم؛یه نفس عمیق میکشیمو میگیم چه خواب وحشتناکیبود :) 
فک کنم ایت لله قتل عام خیلی روی مردم مشهد اثر گزاشته ک بلانسبت بعضیاشون این استارتر اینقد بی ادب شده ...

عزیزم منم ساکن مشهدم . ولی کلا بی ادبی شده افت جون همه ‌

دو ساعت پیش نبودی تو تاپیک ها ؟ دنبال پیج بازیکنان و داور میگشتن برن فحش بنویسن!!!!

از هر قومیت هم توشون بود

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))