2777
2789
عنوان

از این مجلس گرم کنا تو مشهد کسی سراغ داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 100 پست
بنظرم استاتر نظر نخواسته بود که چطور بترکونه شما با اظهار نظر بیجا اول شروع کردی .اینجور موقع ها شما ...

عزیزم بخون بعد نظر بده. من نوشتم  با مولودی بترکونی؟ ایشون بی ادب بودن 

[ یه روز همه مون بیدار میشیم؛یه نفس عمیق میکشیمو میگیم چه خواب وحشتناکیبود :) 

حالا که بحث کشید به اینجاااا خدایی شماها که میرقصید یعنی یجوری ادا و حرکات درمیارین  اون وسط اون لحظه چه حسی دارین و به چی فکر میکنین؟؟؟؟

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی یه نظری داره من ترجیح میدم عروسیم با رقص و شادی گرم بشه تا چیزای دیگه اما مث استارتر بی تربیت ...

ترجیحاتتو ببر تو تاپیکایی ک مربوط ب خودته😏😏

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
حالا که بحث کشید به اینجاااا خدایی شماها که میرقصید یعنی یجوری ادا و حرکات درمیارین  اون وسط او ...

خخخخ منم دقیقا همیشه ب همین فکر میکنم برا هنینه که واقعا ب این اداها میخندم

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
هوووووو درست حرف بزنا دهن خودتو اب بکش نجسه بی تربیت گمشو بابا 

از کدوم جهنم دره ای فرار کردی که میگی هووووو😂😂😂اصن این کلمه یعنی چی؟؟😃😄😅

از کدوم جهنم دره ای فرار کردی که میگی هووووو😂😂😂اصن این کلمه یعنی چی؟؟😃😄😅

از همون جهنم دره یی که تو از توش در اومدی 😏😏 ک تربیت یادت ندادن

ایییییش فک کن من از جایی باشم که تو از اونجا باشی من از اونجا بیزارمممم😏😏فک کن با ی رقاصِ موزون از ...

شاید از اینایی هستی ک رقصیدن بلد نیستی و عقده یی  شدی عزیزم  

شاید از اینایی هستی ک رقصیدن بلد نیستی و عقده یی  شدی عزیزم  

خدای رقصم اتفاقا اما فقط برا شوهرم😎😎یکم سطح مطالعه تو ببر بالا بعد میفهمی چرا تو اسلام گفته شده رقص زن برای زن شهصیت زن رو خرد میکنه..همین کارارو کردی که این شده حال و روزت...دیگ پیامتو رو گوشیم نبینما😏

هرکسی یه نظری داره من ترجیح میدم عروسیم با رقص و شادی گرم بشه تا چیزای دیگه اما مث استارتر بی تربیت ...

اتفاقا بنظرم شماها  نظراتتون  رو تحمیل  کردین به استارتر چون ایشون فقط آدرس مولودی خون میخواست و بقیه وارد بحث شدن که چرا مولودی

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
به خدای دو عالم سوگند هر وقت یاد گرفتیم فقط به همون سوالی که در عنوان تاپیک هست جواب بدیم ( مثال: نه ...

دقیقا حالم از،بی شعوری یه عده بد شد من خودم عروسیم اهنگ و رقص بود ولی این بنده خدا سلیقه اش اینه یه موضوع کاملا شخصیه 

مسخره کردن نهایت بی شخصیتیه به نظرم  

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
اتفاقا بنظرم شماها  نظراتتون  رو تحمیل  کردین به استارتر چون ایشون فقط آدرس مولودی خو ...

شما استارتری ببخشید؟