حالا که بحث کشید به اینجاااا خدایی شماها که میرقصید یعنی یجوری ادا و حرکات درمیارین اون وسط اون لحظه چه حسی دارین و به چی فکر میکنین؟؟؟؟
فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید از اینایی هستی ک رقصیدن بلد نیستی و عقده یی شدی عزیزم
خدای رقصم اتفاقا اما فقط برا شوهرم😎😎یکم سطح مطالعه تو ببر بالا بعد میفهمی چرا تو اسلام گفته شده رقص زن برای زن شهصیت زن رو خرد میکنه..همین کارارو کردی که این شده حال و روزت...دیگ پیامتو رو گوشیم نبینما😏
هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه
هرکسی یه نظری داره من ترجیح میدم عروسیم با رقص و شادی گرم بشه تا چیزای دیگه اما مث استارتر بی تربیت ...
اتفاقا بنظرم شماها نظراتتون رو تحمیل کردین به استارتر چون ایشون فقط آدرس مولودی خون میخواست و بقیه وارد بحث شدن که چرا مولودی
فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤