2777
2789
عنوان

بزن بزن وااااي زنا موهاي همو ..........+عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 35 پست
ما اصلا ماهواره رو خاموش کردیم راحت 😐😐😐😐 شبکه نسیم میبینیم و ورزش و پویا  .عالیه 😍😍😍🤗

بدبختي اينه كه ما هنوز ماهواره نگرفتيم شبكه هاي داخليه لعنتي چند ماه بعد شايد بگيريم فقط طرف ايران ميبينم تمام 😁😁

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
ما اصلا ماهواره رو خاموش کردیم راحت 😐😐😐😐 شبکه نسیم میبینیم و ورزش و پویا  .عالیه 😍😍😍🤗

🌻🌺🌼🌷🌹🥀💐این گل ها با احترام تقدیم به شما💟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختي اينه كه ما هنوز ماهواره نگرفتيم شبكه هاي داخليه لعنتي چند ماه بعد شايد بگيريم فقط طرف اي ...

ولی فکر نکنم این شبکه داخلی باشه 😐😐😐😐

ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣
ولی فکر نکنم این شبکه داخلی باشه 😐😐😐😐

من امريكا زندگي ميكنم عزيزم شبكه هاي داخليه اينجا 😁😁😁

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان