2777
2789

اين شبكه با چندتا شبكه ي ديگه هر روز همين موقع ظهر گيسوگيس كشي دارن وحشتناك يعني واقعاً فازشون چيه؟ 

اول فلاني مياد ميگه بهم خيانت كرده بعد دوست شوهرش مياد دوتاشون باهم بزن بزن بعد شوهر اون يكي زنه مياد با شوهر اين يكي بزن بزن چه خبره !!!

اينا فك نكنين همينجور الكيه همشون ثبت نام ميكنن كه طرف مقابل رو رسوا كنن ....

دوتا گارد هم داره براي جدا كردن دعوا كننده ها همديگرو نكشن .......

يه شبكه ديگه هست كساييكه بچشون فك ميكنن مال اونا نيست ميرن اونجا ازمايش دي ان اي تا مشخص بشه يعني شاخ درمياره ادم امروز يكي ازمرداي  شكايت كننده  بچش مال خودش نبود ......

وحشتناكه 😱

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی سایت نیس اونجا؟؟؟

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

چه چیزاییی نگاه میکنید حیفتون از عمر نمیاد این چرتو پرتارو میبینین ،استاتر با لحن خوب بخون پستمو ها😊

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️