2777
2789
عنوان

مصطفی و غاده

320 بازدید | 36 پست

❣چند روایت زیبا

از ازدواج شهید چمران و غاده💞

مصطفی قدم به قدم غاده رو به سمت اسلام برد. 🚶🚶

و بعد ازدواج کردند.👰👱

ازدواجی که با مشکلات عجیبی همراه بود.😅

تقریبا همه مخالف بودند و می گفتند:دیوونه شدی غاده؟

این مرد ( چمران) بیست سال از تو بزرگتره. ایرانی است.😳🙄

همه اش توی جنگه . پول نداره. همرنگ ما نیست.حتی شناسنامه نداره...😒😥

روزی که مصطفی رفت خواستگاری ،

مادر غاده بهش گفت: شما می دونی این دختری که می خوای باهاش ازدواج کنی ، چطور دختری است؟😧😠

این دختر صبح که از خواب بیدار میشه 😴

وقتی میره مسواک بزنه🚽تا برگرده

عده ای تختش رو مرتب کرده اند،🛏

لیوان شیرش رو جلوی در اتاقش آورده و قهوه اش رو آماده کرده اند. 🍶☕️🍮😋

شما نمی تونی با این دختر زندگی کنی.😒

شما نمی تونی براش مستخدم بیاری..😠

مصطفی خیلی آرام این حرفها رو گوش داد

و گفت: من نمی تونم براش مستخدم بگیرم،

اما قول میدم 🖐

تا زنده ام وقتی بیدار شد تختش رو مرتب کنم و لیوان شیر و قهوه اش رو روی سینی بیارم دم تختش... 😉😍😅

غاده میگه:

مصطفی تا وقتی شهید شد اینطوری بود. 😍💕

وقتی هم بهش می گفتم چرا اینکارو می کنی؟

می گفت: به مادرتون قول دادم تا زنده ام اینکار رو کنم💓☺️

مهریه ام یک جلد کلام الله مجید بود و تعهد داماد به اینکه مرا در راه تکامل و اهل بیت و اسلام هدایت کند. 😉

اولین دختری بودم که در صور چنین مهریه ای داشت. 😳

برای مردم و خانواده ام عجیب بود .🤔

دو ماه بعد از ازدواج دوستش گفت: غاده!😐

تو از خواستگارهات خیلی ایراد می گرفتی. این بلنده ، این کوتاه است ...

پس چطور زن دکتر شدی که سرش مو نداره ...😳

غاده گفت: مصطفی کچل نیست، اشتباه میکنی...😥

دوستش فکر می کرد غاده دیوونه شده که بعد از این همه مدت نفهمیده چمران مو نداره.... 😳

غاده اون روز اومد خونه. در رو باز کرد و تا چشمش افتاد به مصطفی ، شروع کرد به خندیدن.😂

مصطفی گفت: چرا می خندی؟ 😳

غاده گفت: مصطفی!😄

تو کچلی؟ نمی دونستم ...😂😂

وقتی امام موسی صدر قضیه رو فهمید گفت:

مصطفی!تو چیکار کردی که غاده تو رو ندید...🤔🙄

غاده میگه این همه مدت محو زیبایی باطنی مصطفی شده بودم و ظاهرش رو نمیدیدم...😍😉

داستان زندگی زیبای شهید چمران رو در کتاب نیمه پنهان ماه " شهید چمران" بخونین

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

هرکی خوند خلاصه کنه😂

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...

🌷شهید دکتر مصطفی چمران🌷

"خدایا مرا به خاطر گناهانی که در طول روز با هزاران قدرت و عقل توجیهشان می‌کنم ببخش!‏"

#به_یاد_شهدا

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی خوند خلاصه کنه😂

ب نام خدا 

خلاصه كتاب

غاده و چمران😐

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️

🔴مناجات شهید مصطفی چمران قبل از شهادت

.

خدایا؛

دردمندم، روحم از شدت درد می‏سوزد،

قلبم می‏جوشد؛ احساسم شعله می‏کشد

و بندبند وجودم از شدت درد صیحه می‏زند؛ تو مرا در بستر  مرگ آسایش بخش.

خسته ‏ام، پیر شده ‏ام،

دل‏ شکسته ‏ام، ناامیدم.

دیگـــــــــــــــــــــــــــر آرزویی ندارم

.

احساس می‏کنم که این دنیا دیگر جای من نیست؛  با همه وداع می‏کنم  و می‏خواهم فقط با خدای خود تنها باشم.

خدایا؛

به سوی تـــــــــــــو می‏آیم

از عالم و عالمیان می‏گریزم

تـــــــــــــو مرا در جوار رحمت خود سکنی ده ...

استاتر مرسييي خيلي عالي بود حتما ميخونم😍💋

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️

زیبا بود

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
کتابش رو سالها قبل خونده بودم. مرسی خاطراتش رو برام زنده کردی...😊😊

خواهش میکنم خودم خونده بودم ..دیدم برام حس خوبی  داشت گفتم شریک شم😁😊

مصطفی و غاده با هم زن و شوهرن خخخخ

وایییی چه جالب😄

نه ولی،خدایی خودنم جالب بود

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
مرسی ازت😊😂

خاش ميكنم خلاصه تر هم ميشع 

غ چ