2777
2789
عنوان

شوهرم یکماهه وانمود میکنه عاشق کس دیگه ای شده

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 32 پست
شاید میخواد حسادتتو دربیاره که بیشتر بهش بچسبی. ببین دوست داره از طرف تو چجور محبت و احترامی دریافت ...

ای بابا کسی ک واس همچین هدفی از همچین وسیله ای استفاه میکنه بیمااااره .استارتر نباید ب بیماریش دامن بزنه

چقدر به شوهرای خاک بر سرتون رو میدین که بر میگردن در نهایت وقاحت یه همچین شعرایی میگن 😐

عه عه عه حالم رو بهم زدین 😑

من اگر زبونم لال جات بودم با خاکِ کوچه یکسانش کرده بودم در کمترین زمان مهریه ام رو میذاشتم اجرا و درخواستِ طلاق میدادم و میگفتم وقتی مهریه منو تا ریالِ آخرش دادی برو هر عنی دلت خواست بخور 500 تومن هم میدادم به یکی که بگیرن یه جا استخوناشو خرد کنن😑

وقتی میدونن هیچ کاری نمیکنین و در نهایت میاید نی نی سایت در موردشون تاپیک میزنید و معروفشون میکنید بله جلوی چشمتون عروسی هم میگیرن

# کثافتها _ رو _  بزرگ _ نکنید

.Pain🔥you made me a believer

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر عصبانی جمله اخرت کثافت ها را بزرگ نکنید👏👏👏👏

دروغ میگم؟؟؟؟؟

عصبانی میکنن آدم رو

واقعا از بعضی از تاپیکهای نی نی سایت حرصم میگیره

واسه چی انقدر خودشون رو ذلیل میکنن واسهء یه نامرد؟؟؟؟؟

در آسمون وا شده همین یه عتیقه افتاده پایین؟؟؟؟

.Pain🔥you made me a believer

هیچ نشانه ای نبود

بوده عزیزم تو خودتو زدی به خوش خیالی 

یعنی ایشون یه مرد خوب و متعهد و وفادار و با درک و مهربون بود یهو فردا صبحش گفت اینجوریه؟

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
دروغ میگم؟؟؟؟؟ عصبانی میکنن آدم رو واقعا از بعضی از تاپیکهای نی نی سایت حرصم میگیره واسه چی انقدر ...

نه درست میگی عزیزم

عین حقیقته

منم همین نظر رو دارم

حیفه شخصیت آدم که اینطوری تحقیر بشه

❤خدایا شکرت