سلااام. من سه ماهه عروسی کردم. منو شوهرم عاشق بچه ایم. دیشب برا اولین بار جلوگیری نداشتیم.همینجوری یهویی. از دیروز خیلی ترشح دارم. خودم متوجه میشم که موقع تخمک گذاری این حالت میشم. هفت روزه که پریودیم تموم شده. بنظرتون همین دفعه اول ممکنه حامله شم؟ خودم دوس دارم
چه جالب منم سه ماهه عروسی کردم ولی میترسم از بچه اوردن
تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرملَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋 خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش
خوشبخت باشی عزیزم. چند سالته؟ چرا میترسی؟ من خیلی دوس دارم. ولی یکم ته دلم میگم نکنه بقیه بگن چقد زو ...
مرسی همچنین 20سالمه خیلی برام زوده بعد میترسم بگن هول بودن سریع بچه اوردن بعدش دانشجوام خرج بچه هم بالااااا این همه دلیل
تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرملَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋 خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش
😂😂آخ خرجو که راست گفتی. پوووشککککک. من 25سالمه. درسم تموم شده. خب پس چون دانشجویی برات سخته ...
اره دیگه درکل اگه حامله هم شدی پیش پیش مبارک باشه عزیزم منم دوس دارم بچه مخصوصا پسمل