2777
2789
عنوان

کی بچه بد غذا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 54 پست

وااای من دارم دق میکنم ازدست این بچه هیچی نمیخوره بهش شربت اشتها گیاهی دادم تایهفته خیلی خوب بود ولی عادت کرد دیگه اثرنداشت الانم ۱۰ماهشه 😭😭😭

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه هم یبوست دازه من باگوش پاکن روغن زیتون میزنم دورمقعدش خیلی خوبه تحریکش میکنم ولی عادت کرده😷😷

من اصلا کره 

روغن زیتون که هیچ جورش فایده نداره 

خاکشیر ترنجبین شربت انجیر گل محمدی و... اصلا فایده نداشت

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من اصلا کره  روغن زیتون که هیچ جورش فایده نداره  خاکشیر ترنجبین شربت انجیر گل محمدی و... ...

باید قشنگ تومقغدش بزنی 

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
یبوست باعث بی اشتهایی میشه، نبات مسهله و هم سردی معده رو درمان میکنه، حتما هر روز نبات داغ بهش بده، ...

همه اینکارا میکنم

فقط نباتش میدادم دختر عمم گفت 

ندش معده رو جمع میکنه یعنی یبوستشو بیشتر میکنه 😯

نمیدونم هنوز که دندون هیچی در نیورده

با دست تمیز بکش رو لثه هاش اگه دیدی سفت و قرمز و بچه اذیت میشه بدون واسه دندون و تا نوک دندون نزنه بیرون بچه بدغذا می مونه.دختر من روز آخر ۹ ماهگی نوک دندانش زد بیرون

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
با دست تمیز بکش رو لثه هاش اگه دیدی سفت و قرمز و بچه اذیت میشه بدون واسه دندون و تا نوک دندون نزنه ب ...

شایدم برا دندون باشه 

اخه اینقدرام بد غذا نبود الان خیلی بدتر شده😕

صابون شیافش کردی یعنی چی؟قطره اهن بهش نده به جاش مولتی ویتامین ویتانا بهش بده

قطره ویتان آهن کافی نداره، من همون رو میدم + قطره آیروویت ،تازه دکترش میگه دوتاش رو هم آهنش کافی میشه

شیاف گلیسیرین بهتره، البته اگه زیاد شیاف استفاده کنید مقعد بچه تنبل میشه و دیگه خوب کار نمیکنه

آب زیاد تر بدید ،اگه شیرخشک میدید رقیق تر درست کنید