2777
2789
عنوان

کی بچه بد غذا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 54 پست
وای من الانشم اینه دیگه بعدش چکار میخواد بکنه  هیچی نمیخوره😢

از شیطنتشونه.. حوصله غذا خوردنم ندارن 😖

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قد و وزنش خوبه زیاد حساس نباش تو غذاش روغن زیتون بریز. قطره ویتامین آ د هم بده

روغن زیتون بدتر به مدت به خاطر یبوستش بهش میدادم که بهتر نشد 

از غذام افتاد بیشتر

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

همه بچه ها همینن الان شیر میخوره زیاد گرسنش نمیشه فقط خواهشا به زور غذا ندین من از شیر گرفتمش بهتر شد واینکه از دست من غذا نمیخوره لقمه کوچیک کوچیک براش میگیرم خودش برداره بخوره میوه هم خرد میکنم میزارم تو بشقاب تنهاش میزازم از دور نگاش میکنم همه رو میخوره

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

یبوست باعث بی اشتهایی میشه، نبات مسهله و هم سردی معده رو درمان میکنه، حتما هر روز نبات داغ بهش بده، سوپش رو میکس کنی بچه بهتر میخوره، بلدرچین هم خوشمزه تر از مرغه هم طبع گرم داره، بپز آبش رو بریز تو سوپش ،فقط استخونای ریزی داره با دقت جدا کن، توی غذاش هویج و کره هم بریز شکمش روان تر میشه، نمک هم به غذاش بزن خوشمزه تر میشه اشتهاش بیشتر میشه

اره منم 😕

baby care

kindergarten 

این دوتا رو دانلود کن.‌موقع غذا یکی گوشیو براش نگه داره بازی کنه تو هم غذا بده.‌

چون موزیک داره خیلی جذب میکنه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
همه بچه ها همینن الان شیر میخوره زیاد گرسنش نمیشه فقط خواهشا به زور غذا ندین من از شیر گرفتمش بهتر ش ...

اینایی که گفتم واسه بعد از شیر گرفتن.الان از پستونک میوه خوری استفاده کن من حتی کباب و برنج هم تو پستونکش میریختم دست خودش میدادم میخورد

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
وای من الانشم اینه دیگه بعدش چکار میخواد بکنه  هیچی نمیخوره😢

منم دخترم بد غذا بود اصلا اشتها نداشت خیلی اذیت شدم هر نوع مکملی دادم هر نوع از مایشی مشکل نداشت الان 17سالش اینطوری ریز نقش هیچ وقت گرسنه نیست 😢😢