2777
2789
عنوان

کی بچه بد غذا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره ویتان آهن کافی نداره، من همون رو میدم + قطره آیروویت ،تازه دکترش میگه دوتاش رو هم آهنش کافی میش ...

شنبه ببرمش دکتر یکه همون اوایل نوزادیش میبردمش ببینم چی میگه 

فعلا چند تا بردمش که هیچی نفهمیدن 

ازمایش خونم گرفتم .یکم کم خونی داره

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

شایدم برا دندون باشه  اخه اینقدرام بد غذا نبود الان خیلی بدتر شده😕

دختر من که اینجوری بود اصلا هیچی نمی خورد به جز شیر دو تا دندون اول که در اومد دوباره خوش اشتها شد الان تقریبا دندون های آسیاب هم کامل در اومده ولی نیش تازه داره در میاد و دوباره بدغذا شده

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
همه بچه ها همینن الان شیر میخوره زیاد گرسنش نمیشه فقط خواهشا به زور غذا ندین من از شیر گرفتمش بهتر ش ...

اخه به زور ندم نمیخوره همونم 

من همش عذاب وجدان دارم😕

اخه به زور ندم نمیخوره همونم  من همش عذاب وجدان دارم😕

عزیزم به زور بدی بد غذا میشه من چند جا متخصص تغذیه هم بردم گفت اجبارش نکن تا وقتی شیر میخوره شیرت کافیه لابد نیازی نداره که نمیخوره بعدش با بازی بازی بهش غذا بده مثلا یه قاشق بهش بده بگو به عروسک غذا بده البته باید بزرگتر بشه که بفهمه اون به عروسکش غذا میده تو غذا دهن خودش بزار بچه ها حوصله غذا خوردن و سر سفره نشستن ندارن 

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
عزیزم به زور بدی بد غذا میشه من چند جا متخصص تغذیه هم بردم گفت اجبارش نکن تا وقتی شیر میخوره شیرت کا ...

الانم به زور دوتا قاشق سوپ خورد اونم با گریه