2777
2789

من خواهرشوهر نمیشم

میخاسم بدیای عروسو از نگاه خواهرشوهرا و مادراشون بدونم

اینکه چ دلیلی باعث میشه تو زندگیشون دخالت کنن یا خییلی چیزای دیگ

خواهشا صادق باشین

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
از خواهر شوهر من بپرسی میگه یریزززز حرف میزنه

پرحرفی؟😂😂😂

فک کنم از مال من بپرسی میگه اصلا حرف نمیزنه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهر زن نمیشم😐دوتا زن داداش دارم واقعا خانوم و مهربون

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
عروسا هیچ اخلاق بدی ندارن عزیززم اخلاقای بد برای مادرشوهر عروسه 😐😐😐😐

گاهی وقتام برعکسه یا عروسه هم ی کاری میکنه در جواب لج و لجبازی میشه

پرحرفی؟😂😂😂 فک کنم از مال من بپرسی میگه اصلا حرف نمیزنه

دقیقا زنداداش کوچیکه منم خیلی حرف میزنه 😐😂😂😂

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
اینکه مادر و خواهر فکر کنن هنوز صاحب اون ادم هستن باعث میشه این حقو به خودشون بدن تو زندگیشون دخالت ...

👌👌👌👌

اخلاق بدش

یکیش اینکه از بابای من توقع بهترین مراسم نامزدی و عقد وحنابندون و عروسی رو داشت و بابام براش گرفت و یک سال پیش ۱۰۰ میلیون طلا براش خرید ولی موقع خرید جهیزیه نصف وسایل خونه رو بیشتر نخرید و گفت نمیخوام به بابام فشار بیاد😝

نگم براتون چه بریز وبپاشی با پول بابای من کرد بابای منم خواست دلش نشکنه هرکاری خواست براش کرد 

خلاصه که به نظرم این کارش اصلا درست نبود یعنی شرط انصاف نیست

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
عروسا هیچ اخلاق بدی ندارن عزیززم اخلاقای بد برای مادرشوهر عروسه 😐😐😐😐

منم اینجا به این نتیجه رسیده بودم.مثل شما.ولی یه مدته خواهرشوهرا ومادرشوهرم همچین بارفتاراشون منو میسوزونن که حالم داره ازاسمشون بهم میخوره چه برسه به خودشون

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم