2777
2789
عنوان

بچه ها یه مساله خیلی مهم پیش اومده..به کمک احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 67 پست
واااا به شما چه رفته زن یکی دیگ شده  خونوادش تو خونه نفهمیدن داره میره شما میخواستی با خبر باش ...

خانواده من خیلی شلوغ کنن...الان میگن تو اصلا با اون چیکار داشتی...من از پلیس میترسم ..شنبه ام زایمانمه..این احمق به من گفته بود..فک نمیکردم جدی باشه..فک نمیکردم انقدر احمق باشه..گفتم یه فکره..میگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت چجوری اینقدر راحت از کشور خارج شده

پاسپورت داشته باشی رفتن سخت نیس 

مگر این ک پدرت قبل رفتن اطلاع بده 

😐هم کلاسیام  تو دوران دانشجویی بدون اطلاع خونواده رفتن دوبی اومدن😕

میدونم ولی اینکه بیان دنبال سر نخ و تو دوستش بودیو میدونی الان کجاستو...یعنی شوهرم طلاقم میده

نگرا ن نباش پلیس اگر بیاد از پرینت اس ام اس و تلفن ها ت را چک میکنه مطمن باش کاری نداره

میدونم ولی اینکه بیان دنبال سر نخ و تو دوستش بودیو میدونی الان کجاستو...یعنی شوهرم طلاقم میده

اون عقد کرده اون طرف شوهرشه هیچ کسی بهشون چیزی نمیتونه بگه 

من میگم دروع میگه رفته اخه مرزا کلا بستن حتی قاچاقی هم نمیشه رفت به خاطر انتخابات ترکیه 

ببین راستشو بگو بگو من زنگ زدم یه حالی ازش بپرسم یه چیزایه نامفهومی از ازدواج وفرار واین چیزا گفت منم دیدم شر میشه قطع رابطه کردم استرس نداشته باش واسه بچت خیلی بده چون اواخرشی البته به شما ربطی نداره به خانوادتم بگو من باهاش صمیمی نبودم فقط یه همکار بود از کجا میدونستم مشکل داره اگه میتونی برای دوری از استرس برو خونه مادرت