2777
2789
عنوان

بچه ها یه مساله خیلی مهم پیش اومده..به کمک احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو نگران نکن٬ می تونی خیلی راحت پیامی که از ترکیه برات نوشته رو نشونشون بدی.

بعد هم افغان یا افغانستانی درسته نه افغانی٬ افغانی واحد پوله. :)

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

هیچی عزیزم دیگه باهاش تماس نگیر وتماستو قطع کن اگه اومدن در خونت بگو چی کجا کی؟کامل خودتو بزن از اون راه بعدم طلبکار شو وبگو شما خانوادشین ازش خبر ندارین من باید داشته باشم بعدم بگو اگه کدچکترین مشکلی برای خودمو بچم پیش بیاد تا عمردارم سایه مرگتون میشم 

هیچی خودتو درگیر نکن برات بد میشه ماشاالله چقدر افغانی زیاد شده تو سایت

اینکه افغانی نیست نامزد اون خانوم افغانه

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

بگو من خبر ندارم ولی نمتونی بزنی زیرش که خبر نداری

چون لیست تماس و پیامات ممکنه بگیرن البته اگه خیلی پیگیر باشن

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
میدونم ولی اینکه بیان دنبال سر نخ و تو دوستش بودیو میدونی الان کجاستو...یعنی شوهرم طلاقم میده

مگه به قتل رسیده بیان دنبال سرنخ؟! ولش کن بابا

اگرم بهت زنگ زدن خانوادش همین پیامی که ردوبدل شده بینتونو بگو بهشون

بگو من خبر نداشتم رفته

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

چه ربطی به شما داره ؟  

البته اگه دردسر بشه که خیلی بده . ایشالا کار به اونجا نکشه  نگران نباش . 

خیر سرم مثلا دلداری دادم   یه وضعیتیه نه میشه گفت نمیری کلانتری نه میشه گفت میری  بستگی به خونواده طرف داره . 

فقط میدونم ربطی به شما نداره . 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .