2777
2789
عنوان

بچه ها یه مساله خیلی مهم پیش اومده..به کمک احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 67 پست
میدونم ولی اینکه بیان دنبال سر نخ و تو دوستش بودیو میدونی الان کجاستو...یعنی شوهرم طلاقم میده

به قتل که‌ نرسیده

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
الان کو افغان؟  میگه باافغانی ازدواج کرده..  تو توی سایت دیدی؟

بابا دوستمه خودش گفت بهم گفته بودبا  یه پسر اشنا شده تو ترکیه..دفعه بعد گفت افغانیه گفتم خفه شو روانی و تمومش کن...بعد الان یهو اصلا گفت وا رفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی اینکه بیان دنبال سر نخ و تو دوستش بودیو میدونی الان کجاستو...یعنی شوهرم طلاقم میده

یعنی شوهرت انقد بی منطقه؟

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
اون عقد کرده اون طرف شوهرشه هیچ کسی بهشون چیزی نمیتونه بگه  من میگم دروع میگه رفته اخه مرزا کل ...

نه پاسشو گرفته رفته قانونی رفته بیشعور احمق..تو مملکت خودمون مردا پدرمونو در میارن وای به مردای نشناخته اونجا بیشعور

وای امان از اینجور دوستا. من بخاطر همین دوستا نزدیک بود زندگیمو به باد بدم. دوستم وشوهرش باهم اختلاف داشتن دوستم هرچی میشد تو زندگیشون به من میگفت مثلا درددل میکرد اخرشم شوهرش از من شکایت کرد تا شش ماه نه خواب داشتم نه خوراک هرکی درمیزد فک میکردم مامور دادگاهه برام احضاریه اورده خیلی دوران بدی بود.شانس اوردم ادرس مارو نداشت و احضاریه رفت خونه مادرم. مادرمم قایمش کرد به شوهرمم چیزی نگفتیم

نه پاسشو گرفته رفته قانونی رفته بیشعور احمق..تو مملکت خودمون مردا پدرمونو در میارن وای به مردای نشنا ...

اهان از راه دور عاشق شده چقدر عقلش کمه

ول کنا باهاش قطع ارتباط کن ادمای احمق هم زندگی خودشون گنده هم به زندگی بقیه گند میزنن

یعنی شوهرت انقد بی منطقه؟

چون یه بار این با یکی دعواش شده بود گفتم بابا داداشای پری دیونن رفتن جلو در خونه اون یکی دوستمون..گفت با این قطع رابطه کن...مشکلی پیش بیاد داداشای بی ابروش بیان جلو در خونه من طلاقت میدما..ولی من تنهام خواهرم نداشتم دلمم نمیومد باهاش قطع رابطه کنم...حالام که اینجوری شد

خوب مگه من چی گفتم.؟بابا حالا وسط استرس من اصلا بیا بگو من افغانم..دارم دیونه میشم.

عزیزم حالت خوب نیس میدونم.. ایقد گیر نده.. اولا من باشما نبودم دوما نگفتم من افغانم.. سوما بای

چون یه بار این با یکی دعواش شده بود گفتم بابا داداشای پری دیونن رفتن جلو در خونه اون یکی دوستمون..گف ...

خب پس باید به حرف شوهرت گوش میدادی

دختریم که فرار میکنه ،دختره مناسبی برای دوستی نیست

وا از تو به خاطر چی شکایت کرد

میخواست من به عنوان شاهد برم دادگاه براش شهادت بدم درمورد اختلافاتشون.اما من تو زندگیشون نبودم فقط یه شنونده بودم برا درددل دوستم. بعد اینکه احضاریه اومد خونه مادرم به دوستم التماس کردم که پای منو وسط نکشن شوهرمم خفن غیرتیه اگه میفهمید زندگیم ازهم میپاشید. دوستم مجبور شد بخاطر من کوتاه بیاد و زود توافقی جدا شدن(شوهرش برا اینکه مهریه نده اینکارو کرد)منم یه نفس راحت کشیدم.حالا پشت دستمو داغ کردم دیگه باهیشکی دوست نشم.