2777
2789

خانما کمکم کنین لطفا من از روز موعد پریودم یعنی چهارروز پیش لکه بینی دارم، هرروز بیشتر میشه، و خیلی تیره ست، دیروز  بی بی چک زدم منفی بود، امروز دیگه مطمئن شدم میخوام پریود بشم خواستم چای دارچین بخورم که باز بشه، گفتم یه بی بی بزنم شاید معجزه شد😁 بی بی زدم هاله خیلی کم رنگ افتاد😱 تورو خدا بگید چکار کنم؟ممکنه کاذب باشه؟آخه لکه بینیم خیلی بیشتر شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگر هاله افتاد حامله ای. حتما برو از بده و برو پیش دکتر. باید بهت شیاف و دارو بده

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
روز چن پری بی بی زدی؟

٢٨زدم هاله انداخت

٣٠لك ديدم باز زدم پرنگتر بود تا روز ٣٣ كه ديگه همرنگ شدن من رفتم ازمايش همون روز هم بهو لك تموم شد خيلييي كم هم بود فقط رو دستمال

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
٢٨زدم هاله انداخت ٣٠لك ديدم باز زدم پرنگتر بود تا روز ٣٣ كه ديگه همرنگ شدن من رفتم ازمايش همون روز ...

منم دو روزه بی بی مثبت میشه دیروز رفتم آزمایش تیرم پایین بود دکتر گفت منفی روز ۲۱ پری بود دیروز یعنی ممکنه؟ان شالله 

منم دو روزه بی بی مثبت میشه دیروز رفتم آزمایش تیرم پایین بود دکتر گفت منفی روز ۲۱ پری بود دیروز یعنی ...

روز ٢١ پري!!چرا اينقد زود دختر

چند بود بتات؟

لك لانه گزيني اصلا زياد نميشه دو يا سه روزه اونم فقط رو دستمال معلوم  و بعد سه روز قطع ميشه

اره میدونم، تا دیروز خیلی کمتر بود، خیلی کم نوارم کثیف میشد فقط موقع دستشویی می اومد، امروز زیاد شد، تا فردا صبح صبر کنم دوباره بی بی بزنم؟

اره میدونم، تا دیروز خیلی کمتر بود، خیلی کم نوارم کثیف میشد فقط موقع دستشویی می اومد، امروز زیاد شد، ...

عصر يكي ديگه بزن ببين باز هاله ميوفته

بايد پرنگتر هم شه