2777
2789
عنوان

خدایا پس من کی سیسمونی میخرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 64 پست
خوش به حالت

عزیزم خوشبحال تو که خدا بهت فرشته داده و منتظر نیستی .....وسایل هم کم و زیاد میخری بخدا مهم نیست ...حسرت خرید خیلی بهتر از حسرت خود بچس

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گرونیه دیگه سعی کن درک کنی منم میخوام فقط ضروریا رو بخرم بقیش به سنش که فشار به کسی نیاد  ...

من یه تومن تو قرعه کشی برنده شدم همونو دادم هرچی خاستم خریدم چیزای غیرضروری نخریدم همسرم قسطاشو میده

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

قدیم مگه چجور بچه بزرگ میکردن؟ چند تا دست لباس و کهنه و شیشه و اینا

کل سیسمونی هم این ضروریات بود که تازه تا ده تا بچه بعد استفاده میشد

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
عزیزم گرونیه دیگه سعی کن درک کنی منم میخوام فقط ضروریا رو بخرم بقیش به سنش که فشار به کسی نیاد  ...

منم واقعا پر توقع نیستم واسه همین روم نمیشه زیاد به مامانم بگم یه مقدار پول داره ولی هی دس دس میکنه.

عزیزم خوشبحال تو که خدا بهت فرشته داده و منتظر نیستی .....وسایل هم کم و زیاد میخری بخدا مهم نیست ... ...

آره خب خدا رو شکر من لحظه به لحظه پاسخی اینجایی که بچه ندارن دعا میکنم ولی خب ما آدما تو هر مرحله یه حسرتایی داریم دیگه

من یه تومن تو قرعه کشی برنده شدم همونو دادم هرچی خاستم خریدم چیزای غیرضروری نخریدم همسرم قسطاشو میده

دقیقا با یک تومن میشه سیسمونی رو جمع کرد کار خوبی کردی

متاسفانه الان بعضیا قد جاهاز سیسمونی میچینن و دل میشکنن تازه تهشم یه بچه لوس میشه از بس همه چی داشته که همه میخوان خفش کنن 😂

من مامانم یه ماشین کنترلی به خواهر داد من گفتم نمیخواد مگخ نوزاد میتونخ استفاده کنه الکی وام میخوایی بگیری اینارو بخری؟ فقط ضروریات اونم ایرانی میخرم

آره خب خدا رو شکر من لحظه به لحظه پاسخی اینجایی که بچه ندارن دعا میکنم ولی خب ما آدما تو هر مرحله یه ...

دنیا همش حسرته بخدا

ترامپ هم که باشی پولدار باشی قدرت داشته باشی زن و بچه داشته باشی باز قطعا حسرت داری که مثلا چرا جون نیستی یا چرا فلان زن خوشکل رو نداری یا چرا عمر نوح نداری و مثلا مریض شدی

اخرته که حسرت نیست توش

منم واقعا پر توقع نیستم واسه همین روم نمیشه زیاد به مامانم بگم یه مقدار پول داره ولی هی دس دس میکنه.

اشکال نداره فدای سرت

فوقش با فسقلی میری خرید 😉 بی وسیله نمیمونه که