2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش مثبته بدون شك.تا ميتوني استراحت كن كه خوب بچسبه گرميجات و زعفرونم نخور.

مرسی خواهری...راستی من بعد از سه ماه اقدام باردار شدم..2 ماه اول طبیعی اما این ماه لتروزول از سوم پریود شبی 3 تا

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

گندم جون هيچ علتي براش نبود فقط يه فرضيه ضعيف هست كه ميگن ممكنه اشعه سونو از بين ببرتشون كه تصميم دارم اينبار اصلا سونو نرم البته اگه باردار باشم منم اين ماه بعد از يه سالو نيم دوباره اقدام كردم ،پنجم موعدمه،برام دعا كنين اينبار دلم شاد بشه و ني ني دار بشم😢😢😢

گندم جون هيچ علتي براش نبود فقط يه فرضيه ضعيف هست كه ميگن ممكنه اشعه سونو از بين ببرتشون كه تصميم دا ...

ایشالا پنجم خبر خوش بهمون میدیییی😍😍😍😍😍

عزيزم حتما بزار يه هفته از پري بگذره بعد برو ازمايش در ضمن تيتر بتا بگو برات بزارن يعني حتما ععد بتا ...

بتا واسه جنسیت مهمه؟؟؟

مرسی فداتشممممم...اجی من کی ازمایش بدم؟؟؟

واقعیتش من آزمایش خون ندادم

وای تو سایت دیدم می گن بذار یکی دو روز بعد از عقب انداختن پری بری که سطح هرمون به اندازه کافی بالا باشه

زود بری سطح هرمون پایینه و دوباره باید آزمایش بدی

از همین الان ک فک کنم دو هفته هم ب زور باشه بارداریم...سمت راست تخمدانم و کمرم خیلی درد میکنهههه....