2777
2789
عنوان

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه

82 بازدید | 16 پست

برای تعجیل در ظهور امام زمان لطفا نفری یه صلوات بفرستید فرستادید کامنت بزارید منم برا حاجتتون صلوات بفرستم 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

اللهم عجل لولیک الفرج. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ

به نام خداوند بخشنده مهربان

إِنَّآ أَعْطَیْنَـکَ الکَوْثَرَ (1)

به یقین ما به تو کوثر (و خیروبرکت فراوان) عطا کردیم. (1)

فَصَلِّ لِرَبِّکَ و انْحَرْ (2)

پس برای پروردگارت نماز بخوان و قربانی کن. (2)

إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الأَبْـتَـرُ (3)

(و بدان) دشمن تو به یقین ابتر و بریده نسل است. (3)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. اللهم عجل لولیک الفرج. اللهم صل علی محمد و آ ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین 💙

💚اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری«س» 

- مقصـב آسماט است ؛ از حوالے زمین بایـב جـבا شـב .

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِبه نام خداوند بخشنده مهربانإِنَّآ أَعْطَیْنَـکَ الکَوْثَرَ (1)به یق ...

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّا ...

برا سلامتی مادرم دعا کن مممنون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ۲۰تا صلوات فرستادم برا سلامتی مادرتون انشاءالله به حق امام زمان خدا شفا بده