2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 102 پست
پس چرا من کم رنگ‌میبینم ؟یه دیقه وایسا ببینم باز

وای خداااا😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اره درست میگه من اون تط پر رنگه رو ندیدم فکر کردم بغلش یه خط خیلی خیلی خیلی کم رنگ و توهمی بود فکر کردم اونه .خخخ به نظرم مثبته  ولی بازم بزن پس فردا .خیلی بعیده کاذب باشه .مثبته به نظر من مبارکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خداااا😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اره درست میگه من اون تط پر رنگه رو ندیدم فکر کردم بغلش یه ...

اره اجی تو عکس ی جورایی توهم زا خط وسطی انگار خط تسته ولی اون اخریه ست..🤣🤣لعنتی منم ب شک انداختیییی😒😘مرسی فداتشم فردا صبح ی تست دیگه میدم

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
اره اجی تو عکس ی جورایی توهم زا خط وسطی انگار خط تسته ولی اون اخریه ست..🤣🤣لعنتی منم ب شک انداختییی ...

خطای چشم‌من بود 

وگرنه درسته بیبی به نظرم که خیلی مثبته بیا خبر بده ها

خطای چشم‌من بود  وگرنه درسته بیبی به نظرم که خیلی مثبته بیا خبر بده ها

چشممم خواااااهریییییییی

سلام ماماناي اين ماه،منم انگار قراره اين ماه به شما بپيوندم ،امروز ديگه تحمل نكردمو بي بي گذاشتم،

ای جووووووون مبارکههه نفسسسس...چند روز مونده ب موعدت؟؟؟

ای جووووووون مبارکههه نفسسسس...چند روز مونده ب موعدت؟؟؟

ممنون عزيزم.پنجم موعد پريوديم هستش ولي از شدت درد سينه امروز بي بي گذاشتم كه انگار خدارو شكر مثبته،البته من همونم كه سه بار سقط داشتم تو صفحه اول توضيح دادم برام دعا كنين.🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ممنون عزيزم.پنجم موعد پريوديم هستش ولي از شدت درد سينه امروز بي بي گذاشتم كه انگار خدارو شكر مثبته،ا ...

اجی 5 روز مونده ب پریودت؟؟؟چون منم 5 روز مونده بود تست زدم ک انگار مثبت در اومده...عشقم نگران نباش ایشالا بمونه واست😘😘😘😍

ینی یروزی میشه منم تست بزنم ببینم باردارم چ میشه اون وقت.شوهرم سکته میکنه از خوشحالی بمیرم براش ک خی ...

ایشالا این ماه خبر خوش بهمون بدی اجی😍😍😍😘