2777
2789
عنوان

وارد زندگی متاهل ها نشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 82 پست
چرا هي ميگين جنس مؤنث به خودش رحم نميكنه؟! مگه جنس مذكر به خودش رحم ميكنه؟ تا حالا نديدين يه مرد ب ...

من با توجه با عنوان تاپیک ج دادم. نگفتم باید به این کار اقایون جایزه داد.گفتم؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مرده بیشتر چندشم شد تا دختره ... درسته کار هردوشون زشته ولی باز میشه گفت یه دختر ۲۲ ساله ممکنه از ...

بذبخت زنش چقدر از خود کذشتگی کرده ک شوهرش پزشکی قبول بشه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

اینهایی که به جای محکوم کردن مرد تقصیر رو میندازن گردن نفر سوم همون تفکراتی رو دارن که میگن زن ها حجاب کنن که مردها تحریک نشن.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

من از همین تریبون اعلام میکنم آقایون متاهل غلط میکنن چه خودشون نخ میدن چه نخ خانومارو میگیرن .  من از اقایون طرفداری نکردم فقط با توجه با چیزی که استارتر گفت نظر دادم.منو نخورین ممنون😊👋

دختره چقدر احمق بود ۲۵ سال اختلاف سنی ...احمق جای باباته...مردا که خوششون میاد با دختر بچه ازدواج کنن ولی این کاره دختره واقعا حماقته این میزان اختلاف سنی ..صد در صد به مشکل بر میخوره

دختره بد تو پاش رفته یک مرد۴۷ساله که بیستو خورده ایی ازخودش بزرگتر هست یک پسر به این بزرگیم داره تازه شده رزیدنت آیا کار دکتر بگیره آیا نگیره تازه اگه کارشم بگیره همش باید سرکار باشه سالی دوبار برن مسافرت خارجی اونم کوتا این وضعش خوب بشه 

پزشکی درآمدش بالا هست ولی بسیار دیر بازده هست اینم با این سنش تا بیاد جا بیافته باید باز نشسته بشه😂🤣

من یبار تاپیک زده بودم درباره ازدواج با مرد پزشک کسی زیاد ج نداد.این جا خیلی به دردم خورد مرسی استار ...

من همسرم پزشکه خودم استاد دانشگاهم برادرمم هم جراحه زن برادرمم هم پزشکه به نظرم به شعور ادما بیشتر مرتبطه ادم خیانت کار حتما تو زندگیش خیانت خواهد دید اما دادگاهها پر از ادمای بیسوادی است که بهم خیانت میکنن.