2777
2789
عنوان

با بی حسی به شوهرم چه کنم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 72 پست
میخواستی بچه دار نشی وقتی دیدی بعد از ازدواجم حسی بهش نداری بچه بیگناه چرا باید آسیب ببینه

آسیب چرا؟ ولش که نمیکنم. فقط نمیخوام باباشو ببینم. الانشم که رو سرشم اجازش دست پدرشوهرمادرشوهرمه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره ولی .اونم اذیته کاری نکن اگه زن و شوهری رو ببینه خوبن باهم  حسرت بخوره .شوهرت مشکلی ن ...

یه جوریه انگار تو باغ نیست. انگار فقط نیاز جنسیش برطرف شه براش کافیه. منم بر و روی خوبی دارم ب اون خاطر ولم نمیکنه

انقدر میچسبه بهم که دارم خفه میشم. تا حالا بدون خودش تا خونه ی مادرمم نرفتم. الانشم همش زور میزنه سر ...

اصلا همین رفتارش حالتو بدتر کرده فکر کنم هر زنی شوهرش این رفتارا رو کنه ازش زده میشه چه برسه به شما که از اولم حسی نداشتی

خب بالاخره بچه طلاق آسیب میبینه تو اجتماع من با توجه به شرایطت اگه بچه نداشتی میگفتم حتما جدا شو ول ...

پدرش چنان احاطه کرده زن گیمونو که الانم اون بچه بچه ی اوناست

یه جوریه انگار تو باغ نیست. انگار فقط نیاز جنسیش برطرف شه براش کافیه. منم بر و روی خوبی دارم ب اون خ ...

تو همین کانال ک گفتمت برو هم سیاست میگیری ک پدرمادرش دخالت نکنن تو زندگیتون هم چیزای دیگه یاد میگیری 

اصلا همین رفتارش حالتو بدتر کرده فکر کنم هر زنی شوهرش این رفتارا رو کنه ازش زده میشه چه برسه به شما ...

دقیقا. اگه زورم بهش میرسید یه دست مفصصصصصصل کتکش میزدم دلم خنک شه کثافت دیگه نمیگه شاید من یه حرف خصوصی با مادرم داشته باشم. میریم غذا میخوریم میگه پاشو بریم خونمون.منو میذاره خونه بچمم میده دست پدزمادرش طبقه ی بالا خودشم میزنه بیرون. اینجلم که میام میاد گوشیو از دستم میقاپه. دیوونه شدم دیگه

چی بگم والا. تعریف از خود نباشه خب من لقمه ی بزرگیم براش

ببخشید ولی طرز فکرت خیلی بده...از چه لحاظ لقمه بزرگی هستی؟؟چه برتری نسبت به اون داری؟؟؟بخدا این‌دوره و زمونه شوهر خوب کم پیدا میشه همه زندگی ها شده خیانت خیانت خیانت....خودت بهتر میتونی واسه زندگیت تصمیم‌بگیری ولی بنظر باتمام‌وجود سعی کن‌زندگیتو حفظ کنی و حتما حتما با یه مشاور خوب مشورت کن....خانم یاوری مشاور تلفنی خوبیه میتونه کمکت کنه

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم