2777
2789
عنوان

با بی حسی به شوهرم چه کنم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هبچی درش پیدا نمیکنم

همینکه دوستت داره خودش یه نکته مثبته.اگه آدمی هست که مهربونه نکته ی مثبتیه اگه کاریه اگه شما اولویتشی اگه خانواده دوسته اگ اهل دود و دم نیست اینا همه نکته مثبتشه.

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
خوشی زده زیر دلت.بابا قدر شوهرت رو بدون .چون  بعد طلاق دیگه همچین مردی گیرت نمیاد

قدر چیشو بدوتم؟ بیکاریش؟ وابستگی شدیدش به خونوادش؟ اجازه ی آب خوردنم نداره.انقدر بهم پیله میکنه که در حد یک لحظم ولم نمیکنه. بره گمشه

به نظرم بی حسی تا این حد  مرگ تدریجیه

گناه داره ولی .اونم اذیته کاری نکن اگه زن و شوهری رو ببینه خوبن باهم  حسرت بخوره .شوهرت مشکلی نداره اما اگه توام بخوای میتونی با تلاش بهتر و بهتر بشی .برو تو کانال پدیسا نصری خیلی کمکت میکنه