2777
2789
عنوان

با بی حسی به شوهرم چه کنم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 72 پست
باشه بازم بعضی مردا قدر نمیدونن بعد از یه مدتی همه برتریا براشون عادی میشه دیگه به چشمشون هم نمیاد

ای بابا. مگه ما زنا آدم نیستیم و حق زندگی نداریم؟ من یه غلطی کردم موندم توش حالا این هر تحفه ای هست مبارکه باباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا. مگه ما زنا آدم نیستیم و حق زندگی نداریم؟ من یه غلطی کردم موندم توش حالا این هر تحفه ای هست ...

نه منظورم این بود که درسته شما ازش سری ولی این چیزا زود برا مردا عادی میشه دیگه سر بودنو نمیبینن 

نه منظورم این بود که درسته شما ازش سری ولی این چیزا زود برا مردا عادی میشه دیگه سر بودنو نمیبینن&nbs ...

خب اینم کوره. وگرنه میگم که یه جا از من دفاع نکرده. یه جا یه کادو ب من نداده. چیزی برام نخریده. فققققققط مثل بختک داره خفم میکنه

چی بگم اگه همه چیز همینطور باشه که میگی خیلی سخته خدا صبرت بده

شما زنی. کدوم زنی دلش میاد یه استکان از سرویسش کم بشه چه برسه ب اینکه هرررررچی تو زندگی درست کرده بذاره و بره.حالا بچه که ب کنار

شما زنی. کدوم زنی دلش میاد یه استکان از سرویسش کم بشه چه برسه ب اینکه هرررررچی تو زندگی درست کرده بذ ...

درست میگی زنها معمولا به این راحتیا به جدایی فکر نمیکنن بازم خوب شرایطتو بسنج ببین بعد از جدایی حالت بهتر میشه؟ طاقت دوری بچه تو داری؟ مشکل مالی هم که نداری اگه واقعا تحملت تموم شده زودتر یه تصمیم قاطع بگیر عمرمون همینجوری داره میگذره

درسته که تو بزرگسالی نمیشه رفتار کسی رو تغییر  داد ولی میتونی یه سری مسایل رو بهش یاد بدی، مثلا بهش بگو که دوست نداری تو جمع بهت بگه آشغال حتی به شوخی اگه گفت ناراحتی تو نشون بده کسی که میگی برات میمره سعی میکنه تغییر کته 

تو خودت نریز باهاش صحبت کن