2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پسر منم اسبتب بازی هیچ جذابیتی نداشت الانم که شش سالشه بازم نداره ببین چی دوست داره بده دست ...

عاشق رژ لب لاک 

یه مدته مقوا میارم کاغذ رنگی درست کنیم حوصله این جینگول بازیارو نداره😑🤣😃

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
فقط باید سرش رو گرم کنی حواسش پرت بشه نفهمه دو قدم اونورتر داری به کارت میرسی کم کم عادت میکنه براش ...

اینم امتحان میکنم مرسی عزیزم

یه اتاق پر اسباب بازی درست کردم هرسری نصفشو میزارم انبار بعد یک ماه میارم براش جدید باشه اصلا توجه ن ...

بعضی بچه ها خیلی وابسته هستند. ببر خانه بازی. اونجا وسایل زیاده و بچه های دیگه هم هستن. خواهرزاده منم اینطوریه. مادرش یه دسشویی هم نمیتونه بره. من همش بهش میگم اینقدر بغلش نکن بدتر میشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

اوه اوه خب به یه چیزهایی هم عادتش نده بعد یه مدت کلافه بشی چون به لاک و این چیزا عادت کنه بزرگ بشه راحت درشونو باز میکنه زندگیتو داغون میکنه

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم
ایول،بعد اون خانمه هیچی نگفت؟ کیت میشد؟ خواهرشوهر؟ زنداداش؟

یه نگاهه عمیق کرد و بعد سکووووووت

بچه من همینطوره....خیلی سخته...البته دختر من رفلاکس داره و گریه هاش به خاطر همینه

عزیزم خیلی سخته و البته شیرین

اوه اوه خب به یه چیزهایی هم عادتش نده بعد یه مدت کلافه بشی چون به لاک و این چیزا عادت کنه بزرگ بشه ر ...

الانم رژهام نصف نیست نمیدونم خورده چیکار کرده😐

بی محلی میکنم اینقدر گریه میکنه کبود میشه نفسش بند میاد دلم نمیاد اونطوری ببینمش

عزیزم خواهرانه بهت میگم من دو تا بچه شیطون بزرگ کردم 

بچه ها خیلی زبل و تیز هوش هستن 

یکم باج بدی کارت تمومه 

شاید یه بار حالش بد بشع و خسته بشه اما دفعه بعدی درست میشه 

خودش هم راحت میشه و هم شما 

کل روز بهش توجه نکن باهاش بازی کن و بعدش بگو من میرم کارامو انجام بدم تو هم مثلا با آجرات بازی کن 

وقتی اویزونت شد و گریه کرد حتی نگاهش هم نکن 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
بعضی بچه ها خیلی وابسته هستند. ببر خانه بازی. اونجا وسایل زیاده و بچه های دیگه هم هستن. خواهرزاده من ...

خانه بازی هم خیلی خوبه من تو شهر غربت بزرگش کردم یکی از دلایل وابستگی بیش از حدش همینه که بجز من کسی رو ندیده از دنیای بیرون میترسه