2777
2789
یکی برام تعریف میکرد که بچش خیلی گریه میکرده هر دکتری بردن یه چیزی میگفته ولی خوب نمیشده تا اینکه یه ...

😯😯😯😯😯منم تحمل ندارم

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اونایی ک تنبیه رو درنظر گرفتن غلط کردن ک نظر دادن.فقط بهش توجه کن.سختیش تا 24ماهکی.پسر خواهر من دقیقا کپی بچه شمابود.بعد از دوسال و یک ماه ب طرز عحیبی اروم شد .سعی کن بازیهای یک نفره بهش یاد بدی .رنگ انگشتی.حباب سازی.لوگوهای خونه سازی.قایم باشک ک واقعا عالیه .حتما باهاش بازی کن .با این بازی کم کم بهش یاد میدی ک دور بودنت قرار نیس ضرری بهش بزنه

همه اونایی ک تنبیه رو درنظر گرفتن غلط کردن ک نظر دادن.فقط بهش توجه کن.سختیش تا 24ماهکی.پسر خواهر من ...

اره اتفاقا دکترش هم گفت تا ۲سال فقط بهش توجه کن بعدش وابستگیش کمتر میشه ولی خب نمیتونم همش در اختیارش باشم بهترین کار سرگرم کردنشه انشالله اینطوری آرومتر بشه.ممنون

سلام خانومی یه سوال داشتم درمورد پسرتون که یه تاپیک زده بودین که ۲۱ماهشه و بد قلقه البته میدونم ماشالله الان پسرتون بزرگ شده اما حالا دختر من ۱۸ماهشه و کپی کپی کپی پسر شماست مثل اون از اول گریه کن بود الانم بدتر شده خواستم بدونم کی خوب شد رفتار و اخلاق پسرتون الان چجوریه !؟اگه جواب بدین منم دلم آروم میگیره مرسی

سلام خانومی یه سوال داشتم درمورد پسرتون که یه تاپیک زده بودین که ۲۱ماهشه و بد قلقه البته میدونم ماشا ...

سلام عزیزم خوبین من از خیلی وقته انلاین نشده بودم من یه موقعیت شغلی برای همسرم پیش اومد که فقط نصف ماه خونه بود بدتر شد خیلی ولی دیگه خوش کم کم بزرگتر شد فهمیده تر شد بهتر شده ولی هنوزم بهم وابسته س در حدی که حاضر نیست حتی یه ساعت بدون من جایی بمونه اگر میشد مهد گذاشت بنظرم خیلی بهتر میشدن که با وجود کرونا نمیشه سعی نکن الان تغییرش بدی فقط خودت اذیت میشی خود به خود بزرگتر بشه درست میشه بیخیالی طی کن من خودمو خیلی اذیت کردم