2777
2789
اره گلم حیاط داریم اما بازم بدون من تو حیاط نمیمونه

چه بهتر بزار اب بازي كنه باغچه اب بده گل بازي كنه اولاش پيشش باش بهد به هواي خوراكي اوردن 5دقيقه برو داخل دوباره برگرد هي كم كم عادتش بده يه دفعه نميشه تنهاش بزاري ميترسه چون همش بهت چسبيده بوده ولي با سعي و تلاش ميتوني تغييرش بدي الان جداش نكني بعد سختتر ميشه برات با باباش بفرستش بيرون مغازه هر جايي كم كم پيش برو مطمن باش موفق ميشي 

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانه بازی هم خیلی خوبه من تو شهر غربت بزرگش کردم یکی از دلایل وابستگی بیش از حدش همینه که بجز من کسی ...

اومدم مشاوره بدم پیاز داغم سوخت 

پسرت راضی نبود خخخخ

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
عزیزم خواهرانه بهت میگم من دو تا بچه شیطون بزرگ کردم  بچه ها خیلی زبل و تیز هوش هستن  یک ...

اوهوم فکر کنم بهترین کار همینه باید رو خودم کار کنم ممنون عزیزم سخته ولی انجامش میدم

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
چه بهتر بزار اب بازي كنه باغچه اب بده گل بازي كنه اولاش پيشش باش بهد به هواي خوراكي اوردن 5دقيقه برو ...

انشالله اینم انجام میدم من میتونم💪💪💪💪

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
دلم نمیاد اصلا بچه ها فرشته ان

نکنی همچین کاری گناه داره پیش مشاور برو درست میشه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یکی برام تعریف میکرد که بچش خیلی گریه میکرده هر دکتری بردن یه چیزی میگفته ولی خوب نمیشده تا اینکه یه دکتر میگه اگه بازم گریه کرد بذار توی اتاق بی خطر و درو ببند بزار گریه کنه اونم این کارو میکنه و در کمال ناباوری میگه بچه خوب شد البته من خودم مادرم و تحمل گریه بچه و بی اعتنایی به اون خییلی سخته