2777
2789
عنوان

بالاخره تصمیم گرفتم جدا شم !

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 23 پست

درسته كمك ب بيماراي اعتياد خيلي ارزشمنده ولي شما دچار فرسايش جسم و روح همزمان ميشين خيلي سخته اگه تو خودت نميبيني حتما جدا شو اعتياد خيلي موضوع پيچيده ايه كلي تبعات داره

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته كمك ب بيماراي اعتياد خيلي ارزشمنده ولي شما دچار فرسايش جسم و روح همزمان ميشين خيلي سخته اگه تو ...

هی میگه تو باشی من کمتر سمت اینا می رم 

از اینکه میخوام کات بشه عذاب وجدان گرفتم 

حس میکنم گناه داره همش میگم نکنه خدا بزنه تو سرم بابت اینکه ولش کردم

به خودت بیا یه ذره !😏
هی میگه تو باشی من کمتر سمت اینا می رم  از اینکه میخوام کات بشه عذاب وجدان گرفتم  حس میک ...

فقط خواهشا نزار مختو بزنه، عذاب وجدان هم نداشته باش اصلا، این وجدان دردای الکی رو که داری رو همه کسایی که الان دارن طلاق میگیرن هم تو نامزدیشون داشتن، اون موقع خام حرفاشون شدن الان چندسال از زندگیشونو و موقعیتای دیگشونو از دست دادن، تو نامزدی فقط باید طرفتو بشناسی، خداروشکر شناختی، با خیال راحت همه چیو تموم کن، یکی دو ماهه دیگه هم دیگه اصلا همه چی فراموشت میشه 

فقط خواهشا نزار مختو بزنه، عذاب وجدان هم نداشته باش اصلا، این وجدان دردای الکی رو که داری رو همه کسا ...

اگه بره و حالش و اخلاقش خوب شه بعدا چی ؟ حسرتش نمیمونه ؟

به خودت بیا یه ذره !😏
اگه بره و حالش و اخلاقش خوب شه بعدا چی ؟ حسرتش نمیمونه ؟

خب شما جدي باهاش صحبت كن بگو فقط بهت يه فرصت ميدم ك ترك كني پيگير كاراشو مشاوره ايناشم باش يه چن وقت تحت نظر بگيرش اگه بازم تكرار كرد كار خودتو بكن بازم ميگم اعتياد خيلي تبعات داره و خيلي انرژيتو ميگيره اگه تو خودت ميبيني كمكش كن برا يه بار 

خب شما جدي باهاش صحبت كن بگو فقط بهت يه فرصت ميدم ك ترك كني پيگير كاراشو مشاوره ايناشم باش يه چن وقت ...

دروغ میگه همش بهم 

دروغش چی 

من همش دارم فرصت میدم

به خودت بیا یه ذره !😏
دروغ میگه همش بهم  دروغش چی  من همش دارم فرصت میدم

خب گلم باهاش جدي باش بحث عمر زندگيته حتما يه مشاور خيلي كمكت ميكنه و راهاي برخورد با دروغاشو بهت ميگه فك كنم به خاطر اعتيادشه ك خيليم دروغ ميگه كلا بايد بكوبي از نو بسازي بعضيام تغيير ميكنن ولي بعضيام نه همچنان مصرف دروغ بي خيالي بي مسوليتي كاهش ميل جنسي تو وقتايي ك ب قولي مصرفه و سر خوشه باهاش حرفاتو بزن بزا كمتر جبههه گيري كنه

نه خواهر من حسرتش نمیمونه، احتمال اینکه خوب بشه خیلی کمه، خیلی کم، تو رو خدا با این فکرا و حرفا آیندتو نابود نکن، اگر الان جدا نشی احتمال خیلی زیاد دوساله دیگه سرجای الانت هستی با این فرق که دیگه ازدواج کردی و خیلی فرصتات دیگه برنمیگرده