2777
2789
عنوان

شوهره شمام بی معرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست ندارم بايد فكر باشه من مريض شم خودم برم دكتر كه چي؟ پس اون چيكارست سليقه ها و عقايد فر ...

اگه مریض باشم همون دیقه هر جا باسه میادا خداییش ولی راجه به ماشین و خرابیش یکی 2 بار دیدم انقد بیخیال بوده خیلی نارحتم

نمیدونم والا اگه ده سال از ازدواجت گذشته بود میگفتم الکی حساس نشو ولی الان نامزدی خیلییی بیشتر ازین ...

اره نسبت به همه اطرافیانم که میبینم نامزده من بی اهمیت تره اوایل خیلی بدتر بود نمیدونم میگفت دوسم داره ولی اهمیتاش کم بود میگفت من بلد نیستم و فلان الان رفته رفته بهتره ولی واقعا اهمیت دادن که یاد گرفتنی نیس😳

عزیزم هر مردی یه بدی داره یه خوبی میگم من شوهرم نمیذاره دم آپاراتی و اینجور جاها برم.ولی بقیه جاهارو ...

خوب شوهره منم اینطوریه اون موقع ها تصبش زیاده با دوستام ک اصلا نمیزاره برم بیرونم فقط مواظبه یکی نگام نکنه ولی اینجور وقتا اصلا تعصب نداره من میگم یا اینوری یا اونوری

چکار میکرد ؟؟ بلند میشد از ی شهر دیگه میومد پنچری ماشینتو میگرفت تا تنها نری فعلا تو عقدی و خونه با ...

نه من انتظار ندارم بیاد میگم حتی نگرانم هم نشد که زنگ بزنه خوابش برده بود ولی وقتی میبینم اگه خواهراش باشن بال بال میزنه حالم خیلی بد میشه😳

اره من خودم چون چند ساله ماشین دارم از اون بیشتر سر در میارم ولی من دوست نداشتم اینجوری باشه مثلا اگ ...

حتما اونا خیلی بی دست و پان خواهر

ولی خوبه که روی شما خیلی حساب میکنه، بنظرم باهاش حرف بزن و انتظاراتت رو بگو شما هنوز عقدین و روحیت رو خوب نمیشناسه گلم

ممکن بود همینجوری خوابش ببره یه زنگ زدن که ربطی به شهرستان بودن یا نزدیک بودن نداره نه؟😳

اره نداره اما گفتم شاید چون دور بوده دیده کاری ازش بر نمیاد خوابیده

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
خواهرش وابسته بار اومدن شما مستقل شما هر كدومو ميپسندي اونو ادامه بده من خودم اينجوري دوست ...

اره خوب مستقل بودن خوبه شاید من از مستقل بودن خسته شدم اخه یجورایی 7 سالی هست که خودم سرکار میرم و کارامو انجام میدم واس همین دوست داشتم شوهرم پشتم باشه بهش تکیه کنم اما خوب اینم وقتی زن مستقل گرفته قطعا بخاطر همینچیزاس دیگه 😳