الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم والا اگه ده سال از ازدواجت گذشته بود میگفتم الکی حساس نشو ولی الان نامزدی خیلییی بیشتر ازین ...
اره نسبت به همه اطرافیانم که میبینم نامزده من بی اهمیت تره اوایل خیلی بدتر بود نمیدونم میگفت دوسم داره ولی اهمیتاش کم بود میگفت من بلد نیستم و فلان الان رفته رفته بهتره ولی واقعا اهمیت دادن که یاد گرفتنی نیس😳
عزیزم هر مردی یه بدی داره یه خوبی میگم من شوهرم نمیذاره دم آپاراتی و اینجور جاها برم.ولی بقیه جاهارو ...
خوب شوهره منم اینطوریه اون موقع ها تصبش زیاده با دوستام ک اصلا نمیزاره برم بیرونم فقط مواظبه یکی نگام نکنه ولی اینجور وقتا اصلا تعصب نداره من میگم یا اینوری یا اونوری
خواهرش وابسته بار اومدن شما مستقل شما هر كدومو ميپسندي اونو ادامه بده من خودم اينجوري دوست ...
اره خوب مستقل بودن خوبه شاید من از مستقل بودن خسته شدم اخه یجورایی 7 سالی هست که خودم سرکار میرم و کارامو انجام میدم واس همین دوست داشتم شوهرم پشتم باشه بهش تکیه کنم اما خوب اینم وقتی زن مستقل گرفته قطعا بخاطر همینچیزاس دیگه 😳