2777
2789
عنوان

شوهره شمام بی معرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 110 پست
من قبلا اگه تو این موقعیت بودم خودم حلش میکردم دوست نداشتم به کسی بگم مگه دیگه چجوری میشد ولی اون شو ...

حساس نشو اینجور خودتو اذیت میکنی فقط 

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعضی وقتا خیلی حساسه اما میدونم اگه خواهراش بودن عمرا میخوابید

خواهرش وابسته بار اومدن

شما مستقل

شما هر كدومو ميپسندي اونو ادامه بده

من خودم اينجوري دوست داشتم

مثلا خواهرشوهرم كارواشم خودش ميره اونجوري دوست داره

سليقست عزيزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بابا بخدا پز نیست. اونی باید بیاد پز بده که اختیار صاحب خودشه و مستقله و شوهرش قبولش داره. چقدر جنجا ...

ببین منظورشون پز نیست دقیقا

منظورشون اینه ک الان برای این استارتر عزیز این مشکل ب وجود اومده اگه بیای بگی ن همسر من ی مدل دیگست اون مدلی ک تو دوست داری باعث ناراحتی بیشترش میشه و هیچکمکی بش نمیکنه پس بهتره اگه شوهر شما اینجور نیست و اخلاقش جور دیگست برا خودشون نگه دارن 

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
خواهرش وابسته بار اومدن شما مستقل شما هر كدومو ميپسندي اونو ادامه بده من خودم اينجوري دوست ...

دقیقا نصف جنجال های زندگی من اینه که شوهرم همش استرس داره من تنهایی نتونم فلان کار رو بکنم. حتی برای دکتر بردن پسرم میگفت من اگه نتونستم بیام مامانم بیاد. چقدر جنگیدم با این فکرش. من از خدامه شوهرم توی هیچ کارم دخالت نکنه. ۳۳سالمه بچه که نیستم . شما هم استارتر عزیز برو حالشو ببر . کیف کن. بخدا خیلی اوضاعت از خواهر شوهرات بهتره. اونا وابسته هستن و شما مستقل 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
نه بعضی وقتا خیلی حساسه اما میدونم اگه خواهراش بودن عمرا میخوابید

حرص نخور حتمن خودت خیلی از پس کارات برمیای وبهت اعتماد داره ومیدونه خودت کاراتو به نحو احسن انجام بدی

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
بهش بگو شوهر من چند روز پيش زنگ زدم خواب بود جواب نداد بعدشم كه ديده بود زنگ نزده بود اومد خونه ...

گفتم گفت خسته بودم خودش فهمید ولی به روش نیاورد بعدشم نارحت شدم خدافظی کردم

اينجور گفتن يعني از معايب نه مزايا يكم دقت كنيد

بابا آخه استار اینو مزیت میدونی اونجو ک شوهرش هست رو از عیباش میدونه 

من حرفمو زدم چندین نفرم اینو گفتن حالا هر جور راحتی موفق باشی

بعدا اذيت خواهي شد دوست من انقدر مستقله الان بارداره تنها دكتر ميره وهرش ميگه توكه مستقلي برو همه ...

منم دوست ندارم خیلی سختمه این یه مورد اخه خودم اصلا بی تفاوت نیستم

بابا آخه استار اینو مزیت میدونی اونجو ک شوهرش هست رو از عیباش میدونه  من حرفمو زدم چندین نفرم ...

ديدگاهمون فرق داره

ما ميگيم كه بدون مزيت نيست

اينجوري راحتم

شماهم خوش باشي

تیکر تولد چهار سالگی پسرم