الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا بخدا پز نیست. اونی باید بیاد پز بده که اختیار صاحب خودشه و مستقله و شوهرش قبولش داره. چقدر جنجا ...
ببین منظورشون پز نیست دقیقا
منظورشون اینه ک الان برای این استارتر عزیز این مشکل ب وجود اومده اگه بیای بگی ن همسر من ی مدل دیگست اون مدلی ک تو دوست داری باعث ناراحتی بیشترش میشه و هیچکمکی بش نمیکنه پس بهتره اگه شوهر شما اینجور نیست و اخلاقش جور دیگست برا خودشون نگه دارن
ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
خواهرش وابسته بار اومدن شما مستقل شما هر كدومو ميپسندي اونو ادامه بده من خودم اينجوري دوست ...
دقیقا نصف جنجال های زندگی من اینه که شوهرم همش استرس داره من تنهایی نتونم فلان کار رو بکنم. حتی برای دکتر بردن پسرم میگفت من اگه نتونستم بیام مامانم بیاد. چقدر جنگیدم با این فکرش. من از خدامه شوهرم توی هیچ کارم دخالت نکنه. ۳۳سالمه بچه که نیستم . شما هم استارتر عزیز برو حالشو ببر . کیف کن. بخدا خیلی اوضاعت از خواهر شوهرات بهتره. اونا وابسته هستن و شما مستقل
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش