2777
2789
عنوان

عقدیم خرید جهیزیه کسب کمکم نمیکنه خودم باید بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 47 پست
چقدر پرروعه خونه ک نداره هیچ تازه توقعم داره عوض شیر بها دادن همون موقع قبل عقد باید تعیین تکلیف میک ...

پسرای الان انتظار دارن خرجشونم ما بدیم 

زن شاغل باشه کمک خرج باشه ،خونه ام کلفتی کنه ،بچه هم بیاره بزرگ کنه ،مرد فقط بره سرکار اونم با منت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من خودم شاغلم خداروشکر بازم ولی حقوقم چندان نیستبعدم خودم هرروز واسه جاب جاییم آژانس میدم میرم ...

خداروشکر شاغلی

اما من به شخصه جهیزیه همه چی تمومو برای خونه ی اجاره ای نمیخرم، چون وسایل تو جا به جایی داغون میشه ، حالا اگه داماد از خودش خونه داشته باشه یه چیزی

واقعا تعجب میکنم‌ چقد توقعشون زیاده 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

جهیزیه کامل برای خونه اجاره ای اشتباه محض هست 

از الان یاد بگیر حرفت رو قاطع بزنی از خواسته مالیت هم کوتاه نیا 

پول وامت هم اگه بدی به جای ماشین دندون براش تیز میکنن به نظرم یا نگیر یا برای پس انداز بگیر ( طلا دست دوم ) اون هم مخفیانه 

لزومی نداره تلاش زیادی کنید 

یا ماشین نخرم واسه خودم ؟

بلاخره که ایشون ماشین داره 

ماشین داشتن شما با اخلاق این آقا داستان میشه برات بازم به شناخت خودت بستگی داره 

ازدواج های الان شده حساب و کتاب ، شما هم کلاه خودت رو بچسب تا تو زندگی به یه شناخت نسبی نرسیدی هیچ وقت از خودگذشتگی اضافه بر سازمان نکن (تجربه خودم) 

به نظرم جمع کن برای خونه ای که بشه یه نام خودت فقط زن باید پشتیبان مالی داشته باشه تو این زمانه نامرد تیر تخته پشتیبان نمیشه

اجاره است

ول کن بابا اون عرضه نداشته خونه بخره 

تو چرا برا خونه اجاره ای ب زحمت بیفتی

شکر خوریش ب اون نیومده ک مبل میخری یانه

توروخدااا اکم ب شوهراتون رو بدین

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

منتظر وامم ولی اینکه منو درک نمیکنه از همین الان بدم میاد

جهیزیه و وسایل زندگی از نظر شرعی و قانونی وظیفه مرده  نه زن   اگر تو ایران زن وسایلی می بره همش لطفه برای همین نباید اجبار یا توقعی توش باشه 

بنظرم بشین باهاش جدی صحبت کن و اگر کلا زیر بار نمیره یه تجدید نظر بکن چون می تونه نشون بده تو موارد دیگه زندگی هم همینطور پرتوقع و طلبکار و بدون درک باشه

فقط هرچی ک خریدی رو حتما سیاهه کن الان بعضیا میان میگن وای قدیمیه ولی گوش نده همین شوهرت دوروز دیگ میزنه زیرش ک تو هیچی نخریدی نیاوردی.بده همه هم امضا کنن حتی شوهرت

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون