2777
2789
عنوان

خودزنی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 70 پست
اتفاقا خیلی قوی و با اعتماد به نفسم ولی اون نم یتونه منو قوی ببینه سریع خارم می کنه سریع ضعفامو می ی ...

خودت کاری کردی ک ضعفاتو بشناسه اونم ب سود خودش استفاده میکنه 

کارو از اولش خودت خراب کردی همسر شمام باس درمان شه 

واقعیت زندگی اینه ک توهر شرایط سلامت باشی و درارامش چ تو بی پولی چ پولداری مهم آرامشه 

خودت کاری کردی ک ضعفاتو بشناسه اونم ب سود خودش استفاده میکنه  کارو از اولش خودت خراب کرد ...

همش می گه خانوادت بد هستن هر روز می گه همش یه چیزو علم کرده هر روز و هر شب تکرار می کنه من خانوادمو نمی تونم بریزم دور این قدر تکرار میک نه تا روانیم کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه نمی تونم یهو حرف می زنم بعدشم یه دعوای بزرگ شروع می شه هی می زنه خانوادمو تو سرم کل فامیلمو تحقی ...

بایدیادبگیری توی دعواهیچی نگی سخته یه مدت ولی کم کم مردت اخلاقش درست میشه درداینجورمردابی محلیه اون خوشش میادجوابشوبدی ودعوابشه توبهونه دستش نده نزارخوش به حالش بشه.

می گه زنی که باباش حمایت مالی نکنه به درد نمی خوره خودت به تنهایی به درد نمی خوری این قدر گفته عقده ...

توهم بگوخداباباتوسلامت کنه مردی مثل توهم که پشتوانه مالی نداری به دردنمبخوری.

بایدیادبگیری توی دعواهیچی نگی سخته یه مدت ولی کم کم مردت اخلاقش درست میشه درداینجورمردابی محلیه اون ...

از اول با آرامش بودم بعد همش می گه فامیلتون اونه بابات اینه این قدر اعصابمو خرد می کنه می خوام خودزنی کنم بمیرم واقعا جواب ندادن خییلی تمرین می خواد 

توهم بگوخداباباتوسلامت کنه مردی مثل توهم که پشتوانه مالی نداری به دردنمبخوری.

منم بهش گفتم ولی همش می گه تو به درد نمی خوری این قدر می گه این قدر می گه روانیم میک نه 

همش می گه خانوادت بد هستن هر روز می گه همش یه چیزو علم کرده هر روز و هر شب تکرار می کنه من خانوادمو ...

الان ک گذشته یکی از اقوام منم دقیقا همین مشکل شمارو داره 

زنه نشسته پشت خونواده و فامیلاش بد گفته ک بگه خودش خیلی سرتره ولی نمیدونسته گور خودشو داره میکنه 

شوهره هم تا تقی ب توقی میخوره میگه فلانیت اینطوریه اون اینطوریه توهم مث اونایی گمشو برو خونه نتت ۴تا چوبو تختتم وردار ببر و کلی فحشای بدو دعوا و کتک کاری در حد مرگ وحشتناک عصبیه شوهرش و بددهن و رک

زنه هم اوایل سکوت میکرد ولی الان اونم دعوا میکنه باهاش 

خلاصه سرتو درد نیارم وقتی دعواشون میش مهم نیس کی پیششونه مرده هرچی تو دهنشه به خونوادشو خود زنه نسبت میده

یکی دوبار اونجا بودم  بقران انقد ترسیدم حالم بد شد قلبم درد گرف ولی ب هیچکس نگفتم

اینم بگم مرده خوبه 

ولی زنه دعوارو شروع میکنه  با گیر دادن یا سوال پیچ کردن یا عر زدنو دخالت بی جا 

وگرنه مرده ایطوری  خوبه به زنش میرسه براش طلا و لباس میخره خونه رو ب نامش زده 

ولییییی

شروع کردن همانا وحشی شدنه شوهره همان

الان ک گذشته یکی از اقوام منم دقیقا همین مشکل شمارو داره  زنه نشسته پشت خونواده و فامیلا ...

من هیچ وقت بد نگفتم ! از وقتی یه دعوای بدی شد خودش فهمید بابای من لارج نیست دائم می گه بابات اینطوریه منم می خوام طلاقت بدم شروع کننده دعوا شوهر منه خیلی منو عصبی می کنه من خیلی سکوت میکنم 

مشاور بريد

چند باری رفتم الانم خودش می خواد تنهایی بره ! می گن سکوت کارهای رمانتیک از این چیزا هر باری می گم اینو گفته مشاوره میگه خب اینطوری ج.ابشو بده منم تو لحظه عصبانیت اصلا یادم می ره 

از اول با آرامش بودم بعد همش می گه فامیلتون اونه بابات اینه این قدر اعصابمو خرد می کنه می خوام خودزن ...

من تمرین کردم یادگرفتم الانم زندگیم خیلی خوبه خداروشکرالبته شوهرمن فقط بهم محبت نمیکردکه الان خداروشکردرست شده وزندگی آرومی دارم.