2777
2789
عنوان

خودزنی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه روشی این قدر عصبانی می شم می خوام رگ خودمو بزنم 

به نظرم جواب اینجورآدمابی محلی اصلاباهاش حرف نزن حتی یه کلمه هرچی هم دعواکردفقط نگاش کن.تموم که شدبروپی کارات.اصلانگاش هم نکن شده دوهفته هی همین روال روداشته باش تاکم کم خوب بشه.

اشکال نداره خدا بچتو حفظ کنه .اگر شرایط داری برو مشاوره .خودتم اصلا نزن  جلوی خواسته های نامعق ...

هیچ پیشرفتی نداریم می گه بشین تو این 50 متر خونه هیچی هم نخواه ! آخه مگه می شه آدم هیچ کاری نکنه برای آیندش فقط توقع داره بقیه براش خونه بخرن ماشین بخرن 

آره عاشق اینه خودمو و خانوادمو خار کنم بعد لذت کامل می بره و مهربون می شه 

هیچوقت این کارو نکن

مردا زنای خارو بدون اعتماد بنفسو دوست ندارن 

دوروز دیگ همون چیزایی ک توراجب خودتو خونوادت میگیو ب زبون میاره و میگ اینا همش حرفای خودته خودتم قبولش داری و با اینا میزنتت زمین 

هیچوقته دیگ تکرارش نکن

به نظرم جواب اینجورآدمابی محلی اصلاباهاش حرف نزن حتی یه کلمه هرچی هم دعواکردفقط نگاش کن.تموم که شدبر ...

وای عاشق این کارم ولی نمی تونم تا می یام جواب بدم عصبانیم می کنه 

هیچوقت این کارو نکن مردا زنای خارو بدون اعتماد بنفسو دوست ندارن  دوروز دیگ همون چیزایی ...

این قدر خودمو خار می کنم و آخرشم می گم مهریه مو بده بچه هم مال خودت بعد می گه کجا می ری می گم به تو ربطی نداره کیف می کنه 

این قدر خودمو خار می کنم و آخرشم می گم مهریه مو بده بچه هم مال خودت بعد می گه کجا می ری می گم به تو ...

😟😟 چرا اخه این کارارو میکنی زن؟ 

حتما برو پیش یه مشاور 

بعدشم همسرتو کم کم ببر پیشش

باید حلش کنی 

هیچوقت این کارو نکن مردا زنای خارو بدون اعتماد بنفسو دوست ندارن  دوروز دیگ همون چیزایی ...

اتفاقا خیلی قوی و با اعتماد به نفسم ولی اون نم یتونه منو قوی ببینه سریع خارم می کنه سریع ضعفامو می یاره وسط 

😟😟 چرا اخه این کارارو میکنی زن؟  حتما برو پیش یه مشاور  بعدشم همسرتو کم کم ببر پیشش ب ...

خودش می ره تنها می ره با من نمی ره می گه مشکل دارم ولی با من نمی یاد 

اصلاجواب نده هروقت بحث شدحتی یه کلمه چیزی نگو.فقط نگاش کن.بعدش که تموم شدیه جوررفتارکن که اصلاوجودند ...

آخه نمی تونم یهو حرف می زنم بعدشم یه دعوای بزرگ شروع می شه هی می زنه خانوادمو تو سرم کل فامیلمو تحقیر می کنه