2777
2789
عنوان

خودزنی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 70 پست
من تمرین کردم یادگرفتم الانم زندگیم خیلی خوبه خداروشکرالبته شوهرمن فقط بهم محبت نمیکردکه الان خداروش ...

فقط سکوت کردی ؟ چی کار کردی بهت محبت می کنه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمو نمی زنم ! اعصابم بهم می ریزه می زنم رو پام یا تو سرم آهسته از بدبختی های خودم این قدر گریه می ...

بهتره از زبونت برای گفتگو و کنار اومدن با هم استفاده کنی نه زبان بدنت

یکم دیگه از چشمش میفتی

از دید اون تو یک زن بدبختی یکی که اخر راهه 

پاشو خودتو جمع کن دفعه بعد با زبون خواسته هاتو بخواه و روش محکم وایسا

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بهتره از زبونت برای گفتگو و کنار اومدن با هم استفاده کنی نه زبان بدنت یکم دیگه از چشمش میفتی از دی ...

هر چی خواسته هامو گفتم براش مهم نیست می گه هیچ پیشرفتی نمی خوام منم یه زنی هستم دنبال پیشرفتم ولی میگه همینه که هست نمی خوای ول کن برو ! من و بچم داریم زجر می کشیم ولی حاضر نیست خونه بزرگتر بگیره

من هیچ وقت بد نگفتم ! از وقتی یه دعوای بدی شد خودش فهمید بابای من لارج نیست دائم می گه بابات اینطوری ...

خب عزیزم مشکل داره همسرتون این واضحه 

ادم سالم الکی دعوا راه نمیندازه که هی موضاهایی ک ۱۰۰بار براش دعواشده رو دوباره از نو شروع کنه

چند باری رفتم الانم خودش می خواد تنهایی بره ! می گن سکوت کارهای رمانتیک از این چیزا هر باری می گم ای ...

عزیزم اگه به خودت نیای بعدها باید دارو عصاب بخوری شوهرت روانی نیست شما خودتو ضعیف میبینی و ترحم میخری

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
خب عزیزم مشکل داره همسرتون این واضحه  ادم سالم الکی دعوا راه نمیندازه که هی موضاهایی ک ۱۰۰بار ...

آره همه چیزا رو از اول زندگی پیش می کشه و می گه چرا ! بارها بازجوییم می کنه و می گه این کینه هزار ساله اس 

عزیزم اگه به خودت نیای بعدها باید دارو عصاب بخوری شوهرت روانی نیست شما خودتو ضعیف میبینی و ترحم میخر ...

بعد از 6 سال فشارهایی که بهم آورده روانیم کرده چی کارش کنم ؟ چطوری قوی باشم ؟ 

من هیچ وقت بد نگفتم ! از وقتی یه دعوای بدی شد خودش فهمید بابای من لارج نیست دائم می گه بابات اینطوری ...

بگو خب خیلیم عالی مهرو نفقمو بده برو پی زندگیت بدون تو هم میتونم زندگی عالی داشته باشم

خودمو نمی زنم ! اعصابم بهم می ریزه می زنم رو پام یا تو سرم آهسته از بدبختی های خودم این قدر گریه می ...

😐نمیردیمو معنی خود نزنی  رو هم فهمیدیم😐😐😐

همینا خواهر من  خود زنی ب حساب میاد.حتما ک نباید خودتو خدایی نکرده بکشی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بگو خب خیلیم عالی مهرو نفقمو بده برو پی زندگیت بدون تو هم میتونم زندگی عالی داشته باشم

بهش گفتم می گه بچه داریم ! باید به پای بچمون بسوزیم می گه نه می تونم به تو بدمش نه خودم تنهایی می تونم بزرگش کنم می گه دردم بچه اس چی کارش کنم ؟ 

بعد از 6 سال فشارهایی که بهم آورده روانیم کرده چی کارش کنم ؟ چطوری قوی باشم ؟ 

رو خودت کار کن گلم ببین ما زنا همه لطیف و شکننده ایم و مردا هم تمام تلاششونو برای تضعیف ما میکنن پاشو گلم به خودت بیا