2777
2789
عنوان

مگه مطلقه ها تو چاه هستن 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون تاپیک استارتر بدبخت تشنج عصبی کرده بود به خاطر کتک های همسر عیاشش  بعد اون خانوم انتظار ...

من خودم متاهلم ولی طلاق هم یه راه حله به جاش خیلی هم خوبه و بهترین راهکار هست، بعضی زنا رو که آدم میبینه شوهراشون کتکشون میزنه با زن رفیق هستن و هزار جور مشکل دیگه رو هم در دارن بعد میشینن به مطلقه ها ایراد میگیرن،تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که به مطلقه ها حسودی میکنن که مجبورن بسازن با این شوهرشون، چون خودشون اون شرایط مالی و حمایت خانوادگی رو نداشتن که مجبورن با اون دیوها زندگی کنن و نمیتونن خودشونو راحت کنن، احتمالا خانواده هاشون وقتی بخوان حرف طلاق رو بزنن هزارتا سرکوفت بهشون میزنن اینا هم مجبورن بمونن وگرنه هیچ جوره تو کتم نمیره که زنی که تو این شرایط باشه و بتونه جدا بشه و جدا نشه، خودشون آرزو دارن که بتونن یه روز آزاد زندگی کنن اما دست و پاشون بستس 

یادتون باشه هیچ کس از اول زندگیش دوس نداشته که مهر طلاق بخوره به پیشونیش. بالاخره چرخ روزگار با بعضیا بنای ناسازگاری میزاره و مجبور میشن به این کار. به هر دلیلی که واسه خودشون حتما منطقی و موجه هست و چاره ای جز این کار نمونده واسشون. بگذریم که خیلیا بعدش پشیمون میشن از تصمیمشون که تعدادشن هم کم نیست. ولی بای اونا رو درک کرد و به حرف دلشون گوش داد حتی اگه با روحیه ما سازگاری نداشته باشه. طلاق بدتین اتفاق زندگی یه جوونه که خاطرش تا اخر عمر پاک نمیشه😞

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
من ۲۵ سالمه عزیزم چطور؟

هیچی عزیزم واقعا ناراحت شدم احساس کردم که باید کم سن و سال باشی فضولی نباشه رفتم تاپیکاتم نگاه کردم خیلی دلتنگ بودی و واقعا به خدا غصتو خوردم خدا انشالا درست کنه براهممون عزیزدلم