2777
2789
عنوان

مگه مطلقه ها تو چاه هستن 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 117 پست

به نظرم متاهل ها و مجردها در این مورد حسود ترن وبیشتر پیشنهادهای مخرب میدن 

چون با شناختی که دارم کسی که جدا میشه از همه کناره میگیره و سعی میکنه تو‌عالم خودش باشه و در مورد مسایل دیگران کمتر حرف میزنه 

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم متاهل ها و مجردها در این مورد حسود ترن وبیشتر پیشنهادهای مخرب میدن  چون با شناختی ...

اره بخدا من هی میگم به من چه چیکار دارم زندگی دیگران

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
اره بخدا همین اینا بدبخت کردن اون خانوم استارتر شوهرش تا نصفه شب میره زن بازی اونم زنگ زده پلیسکه به ...

دقيقا بعد هم عزيزم همه اونايي كه اينجان بالغ هستن اينطور نيست كه بچه ها بگن برو طلاق بگير اونم سريع بره ميان و درددل ميكنن و مشورت ميگيرن —- بعدهم وقتي يك زندگي اونقد خراب باشه كه ديگه درست نشه چرا همديگر و عذاب بدند مگه چندبار به دنيا ميان و زندگي ميكنن؟؟؟ اتفاقا اونايي كه طلاق ميگيرن( البته وقتي به بن بست رسيدن) خيلي هم عاقل و نترس هستند——- انشالله خدا برات بهترينها رو رقم بزنه و خوشبختتتتتتتت بشي قربونت بشم تو يك زن محكمي از جنس بهشتيش

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
اره بخدا من هی میگم به من چه چیکار دارم زندگی دیگران

تو اون تاپیک استارتر بدبخت تشنج عصبی کرده بود به خاطر کتک های همسر عیاشش 

بعد اون خانوم انتظار داشته پلیس هم خبر نکنه استارتر 

پای شوهرشم تو   تشت شیر ماساژ بده

آخه خانومای  مدافع مردان چقد خفت

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

دوستان لطفا اینقدر سر یه مسئله ی جزئی جبهه گیری نکنین و همونطور که دیگران شتید شما رو به ناحق قضاوت کردن، قضاوتشون نکنین.

قصد اون خانوم ، این نبوده که مطلقه ها بدن. بیشتر منظورش به این بوده که تا یه نفر بر سر کوچکترین موردی میاد تاپیک میزنه که مثلا شوهرم روز تولدمو تبریک نگفت ( مثلا میگم) یه سری ها میان پیشنهاد میدن طلاق بگیر.

در حالیکه هیچ مشاور امین و با دانشی حتی بعد از چندین و چند جلسه مشاوره ، پیشنهاد طلاق رو به صورت صد در صدی بیان نمی کنه.

خواهر دوستم ۵ ساله که انواع و اقسام مشچاوره ها رو رفته ولی هنوز یکیشون با قطعیت کامل نگفته طلاق بگیر.

بعد اینجا طرف فقط یه برش چند خطی از زندگیشو میگه ( اونم از دیدگاه خودش میگه. شاید با همسرش صحبت کنی ببینی این خانووم هم ایرادات خودش رو داره) سریع راهکار میدن طلاق بگیر.

من اصلا مخالف طلاق نیستم. ولی وقتی که هنوز میشه یه زندگی رو سرپا نگه داشت به این سرعت ، اخرین راه رو به زبون نیاریم بهتره. مثل مریض بد حالی که به جای وصل کردن دستگاه اکسیژن ، کلید قطع رو بزنی.

من خودم بارها توی تاپیک های مختلف به دوستان توصبه کردم با راهکارهای اینجا زندگیتون رو نسازین. نه این که راهکارها اشتباه باشه نه. ولی شاید به شرایط زندگی شما نمی خوره. "هر کسی از ظن خود شد یار من"

من قرص استامینوفن، ژلوفن و ایبپروفن که هر سه مسکن هستن ولی زن باردار نمیتونه از همه اش استفاده کنه.

زندگی ها هم شرایط و روند متفاوتی از هم داره. شاید راهکار طلاق برای یکی خیلی خوب بوده ولی برای یکی بدتر از بد باشه. سازش همینطور، بی اعتنایی و محل ندادن همینطور و ...