دوستان لطفا اینقدر سر یه مسئله ی جزئی جبهه گیری نکنین و همونطور که دیگران شتید شما رو به ناحق قضاوت کردن، قضاوتشون نکنین.
قصد اون خانوم ، این نبوده که مطلقه ها بدن. بیشتر منظورش به این بوده که تا یه نفر بر سر کوچکترین موردی میاد تاپیک میزنه که مثلا شوهرم روز تولدمو تبریک نگفت ( مثلا میگم) یه سری ها میان پیشنهاد میدن طلاق بگیر.
در حالیکه هیچ مشاور امین و با دانشی حتی بعد از چندین و چند جلسه مشاوره ، پیشنهاد طلاق رو به صورت صد در صدی بیان نمی کنه.
خواهر دوستم ۵ ساله که انواع و اقسام مشچاوره ها رو رفته ولی هنوز یکیشون با قطعیت کامل نگفته طلاق بگیر.
بعد اینجا طرف فقط یه برش چند خطی از زندگیشو میگه ( اونم از دیدگاه خودش میگه. شاید با همسرش صحبت کنی ببینی این خانووم هم ایرادات خودش رو داره) سریع راهکار میدن طلاق بگیر.
من اصلا مخالف طلاق نیستم. ولی وقتی که هنوز میشه یه زندگی رو سرپا نگه داشت به این سرعت ، اخرین راه رو به زبون نیاریم بهتره. مثل مریض بد حالی که به جای وصل کردن دستگاه اکسیژن ، کلید قطع رو بزنی.
من خودم بارها توی تاپیک های مختلف به دوستان توصبه کردم با راهکارهای اینجا زندگیتون رو نسازین. نه این که راهکارها اشتباه باشه نه. ولی شاید به شرایط زندگی شما نمی خوره. "هر کسی از ظن خود شد یار من"
من قرص استامینوفن، ژلوفن و ایبپروفن که هر سه مسکن هستن ولی زن باردار نمیتونه از همه اش استفاده کنه.
زندگی ها هم شرایط و روند متفاوتی از هم داره. شاید راهکار طلاق برای یکی خیلی خوب بوده ولی برای یکی بدتر از بد باشه. سازش همینطور، بی اعتنایی و محل ندادن همینطور و ...