2777
2789
عنوان

فیلم خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان طعنه زدی یا تایید کردی ؟ از رو چت چیزی نمیشه فهمید عه چه خوب ممنون معرفی کردی

نه بابا طعنه چیه...خجالت نکش و دیدی ؟؟ 

اصلااااا با خانواده نبین....خیلی خنده داره ولی صحنه های بازی داشت 

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
نه بابا طعنه چیه...خجالت نکش و دیدی ؟؟  اصلااااا با خانواده نبین....خیلی خنده داره ولی صحنه ها ...

اهان فکر کردم میگی خجالت نکش ، تیکه داره واقعا 😅

حدس زدم از تبلیغاتش مشخص بود .... بابام گیر داده بود بریم ببینیم 😄 به خیر گذشت نرفتیم 😅

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
اهان فکر کردم میگی خجالت نکش ، تیکه داره واقعا 😅 حدس زدم از تبلیغاتش مشخص بود .... بابام گیر دا ...

متوجه شدم 😂

منم سلام بمبعی رو ندیدم دوست دارم ببینم چی ساختن با هندیا

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
متوجه شدم 😂 منم سلام بمبعی رو ندیدم دوست دارم ببینم چی ساختن با هندیا

خیلی پرته به دل نمیشینه خصوصا که دوبله اش هم افتضاح بود 😷

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

ساخت ایران قضیه نمونه گیری از غلام و اینا خیلی زشت بود. ب نظرم سانسور هم داشت یکم. چون آخر هم متوجه نشدم منظورش از این که گفت اون شب تو دیسکو.... اون خانم... نمونه... چی بود؟ 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

اون تیکه م که فرهاد گفت ب غلام. بچه همین جوری درست که نمیشه نیاز ب یه فعل و انفعالاتی داره و یه سری کارها ب نظرم واقعا زشت بود 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ساخت ایران قضیه نمونه گیری از غلام و اینا خیلی زشت بود. ب نظرم سانسور هم داشت یکم. چون آخر هم متوجه ...

منم همینطور موافقم

اون تیکه م که فرهاد گفت ب غلام. بچه همین جوری درست که نمیشه نیاز ب یه فعل و انفعالاتی داره و یه سری ...

اره واقعا