2777
2789
عنوان

فیلم خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كامل فرهنگ ايرانو بردن زير سوال😕 اون قسمتش خيلي ضايع بود بعد جموجورش كردن

وای اره واقعا از اون موقع عصبانی شدم دیگه دنبال نمیکنم وسطش قطع کردم خجالتم خوب چیزیه

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
نمیدونم قسمت چندش بود دو رو میگم ها نه یک فکر کنم قسمت چهار بود ‌.... خوبه تنها دیدم وسطش قاطی ...

چقدر پاستوریزه ای😁😁🤣🤣ساخت ایران فقط فرهاد یه کم چرت و پرت گویه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
 چقدر پاستوریزه ای😁😁🤣🤣ساخت ایران فقط فرهاد یه کم چرت و پرت گویه

پاستوریزه نیستم ... برای گوشم ارزش قائلم .. و همینطور برای دینم 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
نمیدونم قسمت چندش بود دو رو میگم ها نه یک فکر کنم قسمت چهار بود ‌.... خوبه تنها دیدم وسطش قاطی ...

شما همون فیلمای حاتمی کیا ببینی برات بهتره

چقدررررر سخت میگیری

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
شما همون فیلمای حاتمی کیا ببینی برات بهتره چقدررررر سخت میگیری

فکر کنم سکوت کنم بهتره ... واقعا حوصله بحث ندارم

سینما همون که پرده نمایش داره و صندلی نداره ؟؟؟؟!!!! سلام بمبئی پس چی بود اون تیکه هاش؟

خجالت نکش خیلی تیکه داشت واقعا 😐

من تازگی ها جشن دلتنگی دیدم...اجتماعیه در مورد فضای مجازی

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
وای اره واقعا از اون موقع عصبانی شدم دیگه دنبال نمیکنم وسطش قطع کردم خجالتم خوب چیزیه

الان درستش كردن نگاكن😂😂

واي من اومدم ب خواهرم كوچيكم بگم بيا نگا كن يهو گفت من چيز من بچه من فلان

😑

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
خجالت نکش خیلی تیکه داشت واقعا 😐 من تازگی ها جشن دلتنگی دیدم...اجتماعیه در مورد فضای مجازی

الان طعنه زدی یا تایید کردی ؟ از رو چت چیزی نمیشه فهمید

عه چه خوب ممنون معرفی کردی

الان درستش كردن نگاكن😂😂 واي من اومدم ب خواهرم كوچيكم بگم بيا نگا كن يهو گفت من چيز من بچه من فلان ...

عه تا اونجا فهمیدم که غلام اینا خواستن برن چین 

پاستوریزه نیستم ... برای گوشم ارزش قائلم .. و همینطور برای دینم 

خوب وقتی انقدر حساسی سینما و فیلم برای شما مناسب نیست .باید سریال های مناسبتی ببینی فقط

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
خوب وقتی انقدر حساسی سینما و فیلم برای شما مناسب نیست .باید سریال های مناسبتی ببینی فقط

اتفاقا فیلم زیاد دیدم لاتاری چهار راه استانبول به وقت شام خیلی باحالیم دخترعمو پسر عمو به جز غمگینا همش رو دیدم 😑