2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزيز

شما علائم خاصي داري؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
عزيزم من از علايم زود هنگام بارداري كه بعضي افراد زود متوجه ميشن سوال دارم 

همشون از هفته شش مشخص میشن جز چند مورد که باید خیلی زیاد دقت کنی متوجه بشی

یک اینکه واژن میره بالا سرچ کنی اطلاعات بیشتر رو‌سرچ کن بخون واژن میره بالا وقتی باردار میشیم اما در زمان پریود واژن کاملا میاد پایین دوم اینکه تقریبا یکهفته قبل پریود یه درد خیلی خفیف پریود فقط برای یکی دوساعت داری شاید دو‌الی سه روز بعضیها خونم میبینن بعضیها نمیبینن بقیه تغییرات رو من دقت کردم بعد از هفته ششمه 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
من گر گرفتگي دارم ترشح آبكي بدون بو و تير كشيدن سمت چپ كلا پهلو و تخمدان 

احتمالش هست كه باردار باشي، مخصوصا بخاطر تير كشيدن تخمدان

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
احتمالش هست كه باردار باشي، مخصوصا بخاطر تير كشيدن تخمدان

آخه ميدونيد علت اين همه تاپيك زدن من چيه من دارم ميرم تهران رويان ميخوام قبل اينكه برم ببينم باردارم يا نه تا اين همه هزينه و وقت نذارم انقدم ازمايش رفتم ديگه ميترسم زود ازمايش برم بدم ميخوام شايد بتونم با سوال و جواب يكم به خودم روحيه بدم

منظور از بالا رفتن واژن چيه ؟ و چجور ميشه فهميد؟ 

وقتی قراره پریود بشیم واژن میاد پایین که باز بشه و‌خونریزی داشته باشیم وقتی باردار میشیم رحم بسته میشه و‌میره بالا 

سرچ کن تست واژن رو‌مطلب در موردش زیاده 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.