2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو لگن يكمى اب ولرم بريز و توش يكمى نمك بشين توش

واقعا تاثیر داره؟ چند مدت باید این کار رو کرد؟؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

اگه الان عفونت داری برو دکتر بهت دارو بده، همزمان باها این کارا رو بکن، خودم بعد از عفونت های پی در پی وحشتناک با همین کارای ساده دیگه چند ماهه عفونت نگرفتم:

نپوشیدن شورت توی منزل، خشک کردن خودتون بعد از دستشویی و بازهم شورت نپوشیدن، اگر هم مجبورین بپوشین، حداقل روزی یک بار عوضش کنید، البته وسواسی هم نشین، خودش بدترتون میکنه، اگرم عفونتت قارچیه و بیرونیه، یه پماد کلوتریمازول تو خونه داشته باش، دو بار بزنی سریع خوب میشه و عفونت داخلی نمیگیری، بعد از رابطه هم حتما خودتو بشور همون نیم ساعتو صبر کن،بعد خودتو بشور، نزار تا صبح بمونه، حتما عفونت میگیری

اگه الان عفونت داری برو دکتر بهت دارو بده، همزمان باها این کارا رو بکن، خودم بعد از عفونت های پی در ...

مرسی عزیزم.شورت رو رعایت میکنم.اگر بپوشم بلا استثنا هر روز عوض میکنم.بعد رابطه هم حتما میرم دستشویی مرسییی از راهنمایی کاملت

واقعا تاثیر داره؟ چند مدت باید این کار رو کرد؟؟

اره داره تا وقتى كه احساس كنى بهتر شدى و هيچ ضررى هم نداره در ضمن سعى كن تو خونه به هيچ وجه لباس زير نپوشى يك دامن نخى بپوش و وقتى از دستشويى اومدى بيرون حتما حتما با حوله خودت رو خشك كن چون رول توالت هم خودش عفونت مياره اين كار ها رو بكن هيچ وقت عفونت نميگيرى من شايد باورت نشه تا حالا شايد يكبار يا دو بار اونم تو مسافرت تو كل زندگيم عفونت گرفتم كه اونم خودم با اين راه كار ها خوب شدم