2777
2789
عنوان

تبخال در بارداری

379 بازدید | 21 پست

خانوما من هفته ۲۱ ام .چندروزه اطراف واژن پراز جوش شده فک میکردم عرق سوز شدم امروز رفتم دکتر معاینه کرد گفت تبخاله تناسلیه .بهم قرص اسیکلوویر ۴۰۰ داده با پمادشو و پماد کلوتریمازول.کسی اینجوری بوده لطفا راهنماییم کنید نگرانم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤

خیلی مراقبت کن من داشتم ولی باردار نبودم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چیکار کنم اصلا نمیدونم چه جوری اومده سراغم

استخر دسشویی عمومی  دریا نرفتی؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
استخر رفتم ولی خصوصی بود خیلی تمیز حالا نمیدونم از اون شده یعنی

اره دقیقا دیگ نباید بری دریاهم نباید بری دسشویی عمومی جاهایه اینجوری نباید بری این بیماری خوبم بشه نهفته در بدن باقی میمونه مراقبت نکنی ممکنه برگرده کاملا واگیریه یعنی دست بزنی ب تاولاش بزنی به صورتت صورتت میزنه پس پماداشو با دستکش بزن دستکشم بنداز بره لباس زیراتو بجوشون الان ولی بعداز خوب شدنت بنداز بده دسشویی رفتی خودتو با محلول اب جوشیده و بتادین بشور با دستمال حالت بزار بردارخشک کن یعنی کشیده نشه دستمال انشالله زود خوب شی

اره بابا دکترمه از اول بارداری دیگه

ببین من راجع بهش این مریضی لعنتی  اطلاعاتم کامله خواستی بگو توضیح بدم ...فقط درخواست دوستی بده که راحتتر بتونم کمک کنم ..من تازه اومدم این سایت  چند وقته ..بلد نیستم..وگرنه واست دوستی میفرستادم...خلاصه که امیدوارم زودتر خوب شی دوستم..

منم این بیماری رو زیاد داشتم بطوریکه دفعه اول به حدی شدید بود که ده روز تو خونه خوابیدم و از شدت درد روزی دو سه بار از حال میرفتم و غش میکردم. ولی خدا رو شکر تو زمان باردایم مبتلا نشدم. همونطور که تیانا جان گفتن این ویروس تو بدن نهفته می مونه و هر زمانی که سیستم ایمنی بدن ضعیف بشه، یا تب شدید داشته باشی یا در معرض استرس و نگرانی و بیخوابی و خستگی زیاد باشی سریع تو همون ناحیه مجددا خودشو نشون میده. باید علام اولیه شو به خاطر بسپاری و سعی کنی مرتب بدنت رو با آینه چک کنی و همیشه قرص آسیکوویر همراهت داشته باشی تا به محض اینکه اولین دونه رو زدی قرص رو مصرف کنی. این باعث میشه تا از تشدیدش جلوگیری بشه. پماد هم فراموش نشه لطفا. حالا الان که بهش مبتلا شدی دیگه کاریش نمیشه کرد فقط سعی کن داروهاتو کاملا سر وقت استفاده کنی، لباس زیر نپوشی و مدام روی دونه های تبخالت پماد باشه طوری که مثلا هر دو سه ساعت یکبار تمدیدش کنی. استراحت کن و زیاد راه نرو و اون ناحیه رو خنک نگه دار. جند روز دوره داره، نگران نباش. فقط لطفا خیلی خیلی از خودت مراقبت کن تا مجددا بهش دچار نشی. بسیار مریضی بد و دردناکیه.

منم این بیماری رو زیاد داشتم بطوریکه دفعه اول به حدی شدید بود که ده روز تو خونه خوابیدم و از شدت درد ...

مرسی عزیزم از راهنماییت یک هفته گذشته امروز داروهام تموم شده و میرم پیش دکترم ببینم چی میگه بهم.شما از مخلوط اب و بتادین که توش بنشینید استفاده کردید؟؟

این نیز بگذرد ❤❤❤❤