2777
2789
عنوان

تبخال در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 21 پست
مرسی عزیزم از راهنماییت یک هفته گذشته امروز داروهام تموم شده و میرم پیش دکترم ببینم چی میگه بهم.شما ...

خواهش میکنم. نه من استفاده نکردم به دلیل اینکه انقدر تبخال من شدید بود و تعداد دونه هاش زیاد بود که وقتی آب به بدنم میخورد از شدت درد بیهوش میشدم. فقط قرص‌ها رو سر ساعتش استفاده میکردم و مدام پمادم رو تمدید میکردم. به هیچ عنوان از لباس زیر استفاده نکردم و با وجود اینکه این مورد تو زمستون واسه من اتفاق افتاد، بازم سعی میکردم که تا جای که میشه اون ناحیه رو خنک نگه ‌دارم. با استفاده از کولر و پنکه.

خواهش میکنم. نه من استفاده نکردم به دلیل اینکه انقدر تبخال من شدید بود و تعداد دونه هاش زیاد بود که ...

وااااای چقد سخت .دکترم گفت پمادتو ادامه بده همچنان و مراقبت کن که دوباره فعال نشه. شما یه دوره داشتی تو بارداری؟؟

این نیز بگذرد ❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای چقد سخت .دکترم گفت پمادتو ادامه بده همچنان و مراقبت کن که دوباره فعال نشه. شما یه دوره داشتی ...

نه عزيزم من خوشبختانه تو دوران بارداري نداشتم. اره پمادت رو حتما ادامه بده، به هيچ عنوان هم استرس نداشته باش. اين يه ويروسه كه سر زمان خودش از بدن خارج ميشه. فقط بايد مراقب باشي كه سيستم ايمني بدنت ضعيف نشه يا استرس نداشته باشي؛ چون توي اين مواقع مجدد خودش رو نشون ميده.

استاتر میشه بپرسم تبخال چجوریه اخه منم چن روز ی مشکل پیدا کردم 

جوشهای سفید که ترکیده شده و پوست و ملتهب کرده که اکثرا با درد و سوزش همراهه ولی من نداشتم.حتما به پزشکت بگو و بزار معاینه شی چون خطرناکه

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
جوشهای سفید که ترکیده شده و پوست و ملتهب کرده که اکثرا با درد و سوزش همراهه ولی من نداشتم.حتما به پز ...

برای من جوش نیست یه برجستگی کوچیک حالت جوش روی قسمت لابیا ن خارش ن سوزش فقط همون یدونم هست رشد تکرده کوچیکم نشده اره میرم فعلا دسترسی ندارم

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست